Ahojte, kocky ktore ste celulkou trpeli a cvicili ste ako rychlo ste sa jej zbavili? Ja ju mam v zaciatku, snazim sa cvicit uz 3 tyzdne kazdy den, taaak chcem pocut nejaku motivaciu ze raz to pride. Viem ze je to dlhodoby proces, ale chcem vediet ci naozaj zmizne napr. do leta. Dakujem
Ako sa zbavit celulitidy
Celulitidy sa neda zbavit.
Ahoj,mne pomohlo piť viacej vody,viacej pohybu či doma nejaké cvičenie alebo beh + tieto gumové banky: enywey.com prajem skoré výsledky nech sa môžeš cítiť sama sebou :)
To by podľa mňa boli vyhodené peniaze, najmä treba piť veľa vody!
čo nejaky masažny pristroj? Niečo v štyle mala masažna gulička do ruky, aby si si večer mohla premasirovat problemove partie. Ja mam taky masažny strojček a je maly, každy večer - ked si spomeniem, tak si premasirujem problemove partie a som spokojna.
Mne pomohlo toto cellinea.se
behat, pit vodu, použivat peeling proti celulitide a nejaky krem na celulitidu. Ina možnost nie je
za mna najlepsie na celulitidu su kuzelne zabaly bodywraps.cz po tretej proscedure som mala o takmer 2 cm tensie stehna a jemnejsie jamky takze baby da sa jej zbavit a smaozrejme som upravila stravu a zacala som behavat
Určite poáha piť veľa vody, ale či to stačí na jej odstránenie neviem :/ mne pomáha 2,5 l denne spolu s kakaovym anticelulitidovym maslom zo zdravého nákupu k jej zmierneniu ale zatiaľ som sa jej nezbavila, ale viditeľne som ju zredukovala
Veľa vody vraj môže pomôcť
ja mozem odporucit krem farmacell ktory mi odporucili v salone kde som chodila na take pristrojove masaze na cellku. aj ked som ho hladala na nete tak som ho nasla len v cechach a za dost drahsie takze dost nedostatkovy tovar asi ale o to vacsia spokojnost. Stoji 17e a pomer ucinok/cena je uplne super. Trochu stipe a nohy mam po nom cervene ako keby som sa spalila ale zabera. Tak odporucam davat si to vecer :D