Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klub Alverde maniačok

umbrela

baby POCUVAJTE:D dnes som bola kupovat ten sampon.s kondicionerom od alverde.a mi povedala predavacka ze ak si kupujme aj sampon a aj kondicioner mam k tomu gratis ...mozem si vybrat bud lak na vvlasy od alverde alebo spraj na vlasy od alverde:D ja som si vybrala ten spraj:DD je tu super:D uz sa tesin na vecer:D len dufam ze mi to zreguje dobre:D

kikina

umbrella: niesom žiadna kozmetická poradkyňa , ak tak vyzerám ospravedlnujem sa:)
podľa mňa prírodný šampón nemá čo pokaziť, a pri cene 65Sk to kľudne môžeš risknúť.. len pozor, ak mám citlivú pokožku hlavy, lebo sa často objavujú lupiny, ak zareaguje na to pokožka zle, alebo osm čítala prípady o alergických reakciach na čisté sitrusové oleje.... jednoducho každý reaguje ináč...ale nechcem ťa tým odradiť:)... to sú ojedinelé prípady u alergikov.... a ja mám tiež dosť citlivú pokožku a je to vpohode.... za vyskúšanie nič nedáš... a ak nebude vyhovovať, pôjde na pranie:D

kikina

machulka, Dove mi radšej ani nespomínaj ... kedysi som si kupovala takmer všetko tejto značky, lebo mi veľmi vyhovovala... ale raz som sa na jednej stránke dočítala, že patrí medzi najviac chemické a najviac na zvieratách testujúce značky... no, keby som si nevážila peniaze, polka mojej kozmetickej výbavy by letela do koša...
a ja si prírodnú kozmetiku nekupujem pretože je to "trend"(mám skôr opačné skúsenosti-ľudia v mojom okolí ma za to považujú za "out"... byť "prírodná" by som označila skôr ako životný štýl:) ľudia sa k nej nakoniec vracajú... alebo... možno je to trošku od veci, ale pred rokom, dvomi, bol v mode emo životný štýl :D... a dnes už o nom nie je počuť... dúfam že toto tak nedopadne... u mňa teda určite nie

mirka222

z dekoratívky sú veľmi dobré rúže. inak s Alverde som bola zatiaľ spokojná, ale minule som si kúpila odtiaľ balzam na nohy a ten bol strašný, určite si ho nekupujte. šampóny na vlasy sú dobré, aj telové mlieka.

lenkaL

ja som s kozmetikou Alverde velmi spokojna. pravidelne ju pouzivam a vyskusala som uz takmer vsetky jej produkty.dekorativnu kozmetiku sice este nie, lebo tu som v DM-ku objavila len nedavno.jedine lak na vlasy zo stylingovej serie mi neposobil velmi dobre, lebo som po nom mala dost zlepene vlasy...ale inac super kozmetika za super cenu:)))

machulka006

Kikina - ja používam len Schaumu s makadamiovým orieškom :D
aj kondicioner aj masku... :)
A Oriflame...no, samozrejme, od prírodnej kozmetiky to má ďaleko...niektoré veci sú síce prekvapujúco málo chemické, ale niektoré sú fakt ako chemický labák v tube... ale tak, naučila som sa, ktoré sú dobré, ktoré menej a kupujem len tie dobré...
:)
a hej, máš pravdu v tom, že je to menšie zlo ako niektoré iné značky...
napríklad podľa mňa je Dove čistá chémia...

kikina

Shauma s makadámiovym orieskom jevelmi dobra- len ja som pred par tyzdnami uplne "zprirodnela", tak ju uz nepouzivam.
Aj ja som pracovala s Oriflame :D ´píšu že je prírodná, ale ja tomu neverím, aj ked je to isto menšie chemické zlo ako iné značky:) jednoducho, najlacnejsia prirodna kozmetika je Alverde, len malo ludi s nou ma zle skusenosti, treba vyskusat:)

machulka006

kikina - ja používam akurát tú Schaumu čo si spomenula... A nemenila by som asi, veľmi som s tým šampónom spokojná... j aprírodné nemám nič, napriek tomu, že aj pre mňa je príroda dôležitá, dokonca pracujem s kozmetikou Oriflame (koľká to chémia , čo?)...
Ale všimla som si, že teraz je trend používať prírodnú kozmetiku... rozmýšľala som, že ten ALverde sprcháč skúsim, ale nejak ma odrádza tá už spomenutá rôsolovitosť :D