Klub Alverde maniačok

dionee

baby mozno som sialena ale vyrabam si alverde katalog...
Ani by som neverila kolko vselijakych vyrobkov alverde ma... a u nas niesu...
Je to tazke, vsade prekladat na co je konkretny vyrobok a preto by som vas chcela poprosit ci by ste mi na email nemohli pisat a opisat mi z vyrobku co mate doma ze na co je vhodny , mozte aj foto vyrobku pridat aj cenu. HM?

dionee

Ja si prave hladam opalovacie pripravky z prirodnej kozmetiky. Lavera ma nejake ale hladam aj ine , menej znamejsie. Poznate niekto kozmetiku ryor??

Neritko

Ahojte, dakujem za odpovede... No asi skusim do tej DM napisat aj ja, zatial snad len ta Lavera, prip. nieco z eshopov - obcas a da najst aj lacnejsie.
Este raz dakujem za tipy. :)

dione

Neritko, to by som aj ja chcela. Nieco s panskej rady a keby som mala dieta tak urcite aj z detskej. Vyhodit par stovak za penu na holenie od laveri je vela...
Pisala som do DM a pytala som sa ich na pansku radu.. vraj do predaja pride pansky sprchovy a sampon v jednom. ale podla mna to je nic. Taky sprchovy a sampon v jednom. Chcelo by to fakt tie veci na holenie a krem.DM mi odpisalo: Čo sa týka alverde men, zatiaľ nemáme informácie, že sa plánuje s výrobou
prípravkov na holenie. Táto kolekcia je ešte "čerstvá", možno časom keď budú
výrobky z alverde men pre zákazníkov už známe.
Asi by mali mat viac ohlasov a poptavok a mozno by to do predaja prislo skor.

mirka 23

Neritko, ja som na holenie a po holeni kupila Laveru, krém na holenie a balzam po holení, používa to aj manžel. Som spokojná. Lavera je tiež prírodná kozmetika z DM, len kvalitnejšia ako Alverde.

Neritko

Ahojte, rada by som sa spytala, ci kozmetika Alverde ponuka aj nieco pre panov - aby aj moj drahy mal prirodnu kozmetiku :) - a este sa chcem opytat, co by ste mi poradili na stvrdnutu kozu na patach??? A co pouzivate po holeni? Dakujem.

dione

ale kazdopadne je dolezite vediet ci ecover naozaj neskodi drobnym zivocichom kedze ma byt nezavadny k zivotnemu prostrediu. Stale lepsie ak by to zabijalo tie drobasky neustale a nikoho by to nesralo. Neda sa to zrovnat testovaniu , pretoze testy su neni na to aby neublizovali pripravky zvieratam ale ludom . A vsetci vieme co tie zverata mesiace prezivaju kym umru:(.. Ale kym nepatri ecover nadalej k veganskym vyrobkom... nebudem ho kupovat