Klub Alverde maniačok

MaryLu

Ahojte, mam uz skusenosti s prirodnou kozmetikou znacky Lavera a aj s kozmetikou od Herbalife. Pocula som dobru odozvu na tuto kozmetiku Alverde a videla som ju aj v DMke, tak som sa rozhodla ju vyskusat. Co mi poradite ked mam mastnú az zmiesanú plet - chcem to najma na tvár (cistiaci gel, pletová voda, pletový krém, prípadne make-up). Je tam tej kozmetiky dost, resp. viac druhov kremov a nemala som cas to tam studovat.. Dakujem za rady :)

sade8

kedze som vcera nakupila z tejto kozmetiky rada by som aj ja prispela opisom jednotlivych vyrobkov, ale mozno by bolo lepsie na nejaku stranku to dat

Eviva 7

Ja proste citim ze tam je mrte vela alkoholu, boze to je strasne sitacka kozmetika, som normalne zhrozena z toho!! dOKONCA ANI LUDIA S AKNOZNOU, CI EXTREMNE MASTNOU PLETOU BY NEMALI POZIVAT ALKOHOL, LEbo im to este viac zvysi produkciu mazovych zliaz a oni to davaju do pletovych kremov na citlivu a suchu plet!!!

Eviva 7

No podla mna by sa alkohol vobec nemal davat do kozmetiky a uz vobec nie do bio-kozmetiky, preto sa pytam ze ci tato kozmetika obsahuje alkohol...

dionee

Ja mam doma alverde pre velmi citlivu plet a je dost masny podla mna, pouzivam ho preto len vynimocne. Teraz som si kupila pletovu vodu z divych ruzi pre suchu a citlivu plet, obsahuje alkohol ale je citit vyrazny rozdiel tejto pletovej vody a pletovej vody pre mastnu plet. Ale ak tebe stale alkohol plet vysusa, mala by si pouvazovat nad vyrobou vlastneho pletoveho kremu a pletovej vody.

Eviva 7

No neviem, ale myslim si ze aj u tejto prirodnej kozmetiky je hlavnym konzervantom ALKOHOL, co je velmi neziaduce, hlavne pre ludi so suchou pletou, ci vlasmi- moj pripad. Teraz mam nocny krem na citlivu plet a mam pocit suchosti po nom, proste nezanechava ziadny mastny film na pokozke, je uplne suchy ako keby som mala gumu na tvari. Nemate niekto aj takuto skusenost? Neviete poradit podla zlozenia, ze ci tam je vela alkoholu, atd..? Ja sa nevyznam moc v tych chem. nazvoch. Dik

dionee

kiki na supis diky moc.. Staci ked napis tak ako si pisala toto: Alverde deo rozprašovač

-so šalviovým extraktom a účinnou kombináciou éterických olejov ako cédrový olej bezpečne a dlhodobo chráni pred telesným pachom. Osviežujúca citrónová vôna s prírodným limetkovým a pomarančovým olejom dodáva sviežosť po celý deň.

Zlozenie nepotrebujem... Chcem len popis vyrobkov, na co sluzia .. Tieto vyrobky som nemala a som rada ze si ich popisala.. Napis aj dalsie.
Inak aka je ti ta spirala? Dobre farbi? A ta bronzova?

kiki na

neposielam :D:D:D nejde mi mail :D tak sem davam kopiu mailu, dufam ze tuto temu sledujes, alebo by mohla niaka dobra dusa poslat zo svojho mailuu :D
................................................................................
Tak posielam prepis z Alverde výrobkov. Pofotila by som aj fotky, ved aj tak nemam čo robiť, ale bohuzial moj mobil sa akurat nezaraduje do kategorie funkcnych :(

Predlžujúca špirála v striebornom obale :)

alverde maskara s precíznou kefkou. Bez syntetických konzervačných látok. Znášanlivosť očí a kontaktných šošoviek potvrdená očnými lekármi.
BDIH certifikát.

Na Alverde dvojkoncovej špirále ,, vytočenie a objem" je písané to isté:)) BDIH certifikát.

Alverde kajalová ceruzka na oči-o5 to isté:) BDIH certifikát.

Alverde tekutý krémový makeup (s jojobovým a arganolovým olejom)
Neobsahuje syntetické vonné, farbiace a konzervačné látky ako aj živočíšne látky (výnimka karmín). Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov. Zložky pochádzajú z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Certifikát BDHI.

Alverde deo rozprašovač
-so šalviovým extraktom a účinnou kombináciou éterických olejov ako cédrový olej bezpečne a dlhodobo chráni pred telesným pachom. Osviežujúca citrónová vôna s prírodným limetkovým a pomarančovým olejom dodáva sviežosť po celý deň.
Zloženie: ALcohol, aqua, Triethyl Citrate, Parfum (from naturale essencial oils), Polyglyreryl-10 Laurata, Glycerin, Citric Acid, Salvia officinalis extract, limonene, linanool, geraniol, citral, farnesol. Ingredients from certified organic agriculture. Certifikáty BDHI a VEGAN.

Alverde deo balzam nechtíkový(gulička)
alverde deo roll on z kontrolovaných prírodných rastlinných váťažkov prechová pocit sviežosti bez alkoholu. a zabezpečí ochranu po celý deň.
Bez syntetických látok, farbív a konzervačných látok a živočíšnych látok. Bez látok na báze minerálnych olejov. Z kontrolovaného biologického polnohospodásrtva. Dermatologicky testované. Certifikáty BDHI a VEGAN.

Alverde šampón pre citlivú pokožku z výtažkom z brezy a šalvie.
Tento alverde šampón je svojou jemnou receptúrou špecialne prispôsobený pre citlivú a podráždenú pokožku. Ošetrujúce rastlinné substancie s prirodzenou silou brezy, pôsobia porti vzniku lupín a ošetrujú vlasy. VĎaka svojej jemnej a šetrnej receptúre je obzvlášť mierny k pokožke hlavy.
Návod na použitie: Vmasírujte do mokrých vlasov a nechajte krátko pôsobiť, následne dvokladne opláchnite. Bez obsahuju syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok. Zložky pochádzajú prednostne z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov. Bez silikóni a dermatologicky testované. Certifikát BDHI a VEGAN:

Zloženie sa mi prepisovať nechce, ale keby to niekoho zaujmalo tak tam nie je Sodium Laureth sulfate- drastická odmasnovacia latka, ale ako penidloje tam Sodium Coco sulfate.

Prepisovať sa mi všetky zloženie nechce, ale ak budes chciet tak sa odhodlam:))

Alverde telové mlieko z extraktom z bieleho čaju a jazmínu pre suchú pokožku.
- z kontrolovaného biologického polnohospodárstva zásobuje pokožku vlhkostou a ponúka suchcej pokožke rozsiahlu starostlivost. Bohate zlozky ako maslo Shea a jojobový olej z kont.bio.polnoh. ošetrujú, chránia a uchovávajú vlhkosť pokožky. Nádherná vôňa rozmaznáva vaše zmysly a daruje vám zamatovo hebký pocit po celý deň.
Bez obsahuje syntetických a bla bla bla (ako na každom výrobku). Certifikáty BDHI a VEGAN.

Samozrejme, toto nie su všetkyvecicky od alverde ktore vlastnim, ale na ostatných uz nevidno zlozenie. Ked uz budem mat funkcny mobil, pofotim fotky. Zatial sa maj:)

kiki na