Klub Alverde maniačok

dionee

veve regenaraciu ti daju sampony prave s extraktom z aloe vera a ibišteku, je aj kura z tejto rady. Sampon co mas je na citlivu pokozku hlavy.

Sade a kde byvas? Ako dlho tam maju tie vyrobky?

dionee

veve regenaraciu ti daju sampony prave s extraktom z aloe vera a ibišteku, je aj kura z tejto rady. Sampon co mas je na citlivu pokozku hlavy.

Sade a kde byvas? Ako dlho tam maju tie vyrobky?

sade8

veve159

ano ja ho mam doma a krasne vonia - urcite si ho kup, ale najprv mozes vyskusat v obchode ci sa ti paci, potom sa ti nestane ze ti bude smrdiet ako teraz co mas.

sade8

dionee
ano mam z tejto rady umyvaci krem a peelingovu masku - je to perfektne jemne zlozenie, zatial hodnotim na jednotku s hviezdickou.
myslim ze maju aj krem z tejto rady, mam zmiesanu plet - je tam napisane ze pre necistu plet.

veve159

baby nema nejaka z vás balzam na vlasy aloe a ibištek na suche vlasy? a vonia pekne?? lebo ja som si kupila ten breza a salvia a strasne mi smrdi

dionee

Sade8 to si pisala o tomto kreme na necistu plet?www.codecheck.info

Co vsetko maju u vas v tejto rade?citam tu ze masku, umyvaci krem a fluid? Co presne na nom pisu hm? Aky mas typ pleti, ze ti tak dobre sadol?

dionee

ammonium lauryl sulfate obsahuje aj Lavera Hair Glanz-Shampoo pre normalne vlasy , Sodium Coco Sulfate obsahuje lavera Mandelmilch-Shampoo.. Disodium Laureth Sulfosuccinate neviem presne z nemciny prelozit co to je ale je to chemicke a skodlive a obsahuje ho gastanovy aj rozmarinovy sampon od weledy. Takze to len pre zaujimavost aby sa hned alverde neoznacovalo ako podvodna prirodna kozmetika , obsahuje to aj chvalena weleda i Lavera a mozno aj ine neviem. Ktovie preco...

dionee

SODIUM LAURYL SULFATE

Táto chemická substancia sa používa v šampónoch pre jej detergentné a penivé schopnosti. Pri dlhodobejšom používaní môže zapríčiniť očné podráždenie, kožné vyrážky, vypadávanie vlasov, šupinatenie kože, lupiny a alergické reakcie. Zložka býva často zamaskovaná v pseudo-prírodných kozmetických prípravkoch s vysvetlením "pochádza z kokosového orecha".

Pozn. Sodium Lauryl Sulfat - skratka SLS je považovaný za silné dráždidlo,
Sodium Laureth Sulfate (Sodium lauryl ester sulfát) - skratka SLES nemá až tak dráždivé účinky ako SLS.
Obidve tieto látky sa vyrábajú s kokosového oleja. Najbezpečnejší je Amonium lauryl sulfát, pretože má veľkú molekulu a nevstrebává se