Klub Alverde maniačok

dionee

Vsimajte si inak aj zlozenie vyrbkov. Alverde sice ma certifikat ale najdu sa tam aj nechcene zlozky napr, v sampone olivi a henna, aloe vera a ibistek pretoze obsahuju Ammonium Lauryl Sulfate. Neviem ako to je mozne ale budem tam pisat .

katiee

Ahojte,

ja som si teraz kupila balzam alverde pre leskle vlasy. A musim povedat ze vlasy mam po nom pekne leskle a take tvarnejsie, kedze normalne su dost tvrde a bez lesku.

neritko

Ahojte,tak uz mam za sebou aj ja nejake 'skusacie' obdobie z prirodnou kozmetikou, tak prispejem aj ja - takze z Lavera som mala nechtikovy krem a cistiaci gel - uplne super a tiez dobra vona - len ta cena :)potom som skusila z Alverde krem z Aloe vera a ten my teda nesadol, nebol zly ale par minut po naneseni som mala akoby 'zalepenu' plet - ale len chvilu... Este mam sampon od Lavery proti lupinam, ale ten som pouzila iba par krat, ale zatial som spokojna. A este mam aj balzam po holeni od Weledy, je to sice pansky, ale Dionee mi to doporucila a mozem potvrdit, ze ma velmi prijemnu citrusovu vonu a ja ho pouzivam na nohy a je vyborny :) No a na koniec - som zavisla od balzamu na pery, takze mam z alverde nechtikovy (zlty) - absolutne fantasticky, uplne ho zboznujem a dokonca okrem toho, ze je uzasny este je aj trosku leskly, takze je aj pekny, no a tiez som skusila aj pomarancovy (oranzovy) ten je tiez paradny a velmi dobre vonia, ale zlty je moj favorit :)
A teraz chcem skusit tu modru sadu od Alverde na zmiesanu plet a tiez to fluidum, ak zozeniem - potom dam vediet...

dionee

Ahojte baby, ved mi napiste na meil popis vyrobkov. Obrazky ani tak netreba s tym si poradim ,ale obrazky dekorativnej kozmetiky tie by bodli. Potom mozem poslat katalog:D Sade8, kde maju to Aqua fluid Perle? U nas v DS ani NZ som ho este nevidela. Zato ma potesilo ze maju uz aj pansky krem, priatel je nadseny. Mne krem na zmiesanu plet Feuchtigkeits-Fluid Aloe Vera nesadol. Bol primastny. Ja mam taku plet, ze v lete bola mastna /lepsie bolo bez kremu/ teraz je plet skor suchsia.

MaryLu

ahoj sade8,
dakujem pekne za rady, urcite si nieco vyberiem. Dnes sa chystam do DMky. Dam potom vediet ako som spokojna. Popozeram aj nejaku spiralu. Este raz diky, pekny den :)

sade8

ahoj marylu

no je tam specialne rada od alverde na zmiesanu a mastnu plet, taka v modrom, myslim z morskych rias - je tam voda aj cistiaci gel, ale ja skuskam v takom cervenom obsahuje to bahno a este nejaku bylinku - a je vyborny, je tam napisane ze na necistu plet, a potom este aj mam masku tiez z toho bahna - je uzasna

a specialne pre zmiesanu je tam novinka fluidum - v takom modrom je tam vytazok z peral, urcite vyskusaj, nechcem to zakriknut ale taku jemnu plet som nikdy nemala a to mam dost velke problemy s pletou uz dlho, a teda mozem povedat aj ta maska aj ten cistiaci gel je super, a potom vyskusaj aj peeling - je z marhulovych jadier - taky jemny tiez zatial super

tak dufam ze som ti aspon trochu pomohla