Klub Alverde maniačok

novačik

AhojDione,parfem som si vyskúšala len na výstave.Je veľmi jemný,vonia intenzívne po ruži, je fajn pre ženy, ktoré majú radšej sladšie vône. Ja som skôr na svieže vône, ale tebe môže sedieť :-).
Krémy na ruky mám odskúšané. Sú super. Ten hydratačný je výborný na intenzívne zábaly rúk, robím s to pravidelne po manikúre. natriem si ho na hrubo na ruky a dám si bavlnené rukavičky na hodinu. Potom mám ruky ako vymenené. Aj ten druhý ochranný je fajn , hlavne teraz keď ide zima, alebo ak si často umývaš ruky ako ja.

delphia

novacik a akej rady pouzivas krem z Natura House? ja predavam ich pripravky u seba v salone- hlavne radu ruza a pripravky na akne a zatial kazdy bol s nimi spokojny.

teraz mam vzorky kremu na ruky- levandulovo nechtikovy a je celkom fajn. rychlo sa vstrebe a ruky nie su po aplikacii kremu mastne.

neritko

Ahoj Dione, hned to pisem - som to asi nepochopila :) ale pri tych fluidoch je len presne to co som napisala + pouzitie... Tak ti napisem aj tie ostatne - Cistiaci gel s extraktom z morskych rias pre normalnu a zmiesanu plet - oslobodzuje plet od necistot, make-upu a prebytocneho kozneho mazu. Obzvlast jemne umyvacie substancie a na mineralne latky bohaty extrakt z morskych rias dodaju pleti sviezi a vyrovnany vzhlad, krem pre velmi citlivu plet s vytazkom z jojoboveho oleja - krem s maslom z orecha shea a hroznovych jadier bol vyvinuty pre potreby velmi citlivej pokozky. Starostlivo vybrane osetrujuce latky zasobuju hypersenzibilnu plet vlhkostou. A mam nove tel. mliecko tak pisem aj to Alverde telove mlieko s extraktom z bieleho caju a jazminu pre suchu pokozku - zasobuje pokozku vlhkostou a ponuka suchej pokozke rozsiahlu starostlivost. Bohate zlozky ako maslo z orecha shea a jojobovy olej osetruju, chrania a uchovavaju vlhkost pokozky. Nadherna vona rozmaznava Vase zmysly a daruje Vam zamatovo hebky pocit po cely den.
Dufam, ze teraz je to OK, ak budem mat nieco nove dam vediet. :)

novačik

ja som si v Trenčíne na výstave Beauty kúpila novú značku prírodnej kozmetiky na Slovensku. Volá sa Natura House. používam ju už skoro rok a nedám na ňu dopustť. je fakt úžasná. už ste o nej počuli?

dionee

Napr k tomu mandlovemu kremu co si pisala uz mam opis a znie takto : Denný mandlový krém od alverde dáva pleti deň čo deň opálený vzhľad.Zásobuje pleť intenzívnou vlhkosťou.Prekrýva malé nečistoty a sčervenania .
Tak ked vies opis mi ten denny a nocny fluid to bude stacit. Dakujeeem

dionee

Nie je tam k tomu viac ako napirklad:
Alverde Clear umývací krém-Proti vyrážkam a uhrom. Umývací krém s prírodným liečivým bahnom redukuje a predchádza nečistotám ako aj podráždeniam pleti.Jemná umývacia formula obsahuje vzácny extrakt z ploštičníka strapcovitého a vysokohodnotné Bio oleje. Oslobodzuje pleť od nečistôt a nadbytočnej mastnoty, bez toho aby pleť vysušoval.Podporuje prirodzenú rovnováhu pleti.
Niekde nepisu tak vela, ale hento sa mi zda malo.

neritko

Dione,mam tu tie vyrobky, tak ti to pisem - alverde waschgel meeresalge - cistiaci gel pre normalnu a zmiesanu plet s extraktom z morskych rias, alverde sensitivcreme jojoba - krem pre velmi citlivu plet s vytazkom z jojoboveho oleja, alverde aqua tagesfluid perle - denne fluid s extraktom z morskych peral pre normalnu a zmiesanu plet a presne taky isty fluid mam aj nocny - to je aqua nachtfluid perle (presne to iste je tam napisane, len je nocny) a este pouzivam aj tonovaci krem - alverde getonte tagescreme mandel - denny tonovaci krem s vytazkom z mandli pre kazdy typ pokozky. Este mam aj ocny krem alverde, ale tam uz je to take zosuchane, ze to neviem precitat. :) Dufam, ze si to myslela takto a ze ti to staci, ale ak chces nieco viac kludne napis a ja to sem hodim :) A ked bude ten katalog, to bude super, potom by som iste mala zaujem :)