Klub Alverde maniačok

skip

a mám tiež velmi rada sprchové gely od Alverde, obzvlast cokoladovy s matou, momentalne mame tekute mydlo mata s bergamotom, tiez super, trosku tekutejsie, ako mydla inych znaciek, ale super vona a nevysusuje ruky. Dalej som mala telove mlieko s brusnicami, krasne vonalo a rychlo sa vpilo do pokozky. Krem na nohy bol dobry, ale ocenila by som prijemnejsiu aromu. Rozmyslam, co som este mala od Alverde..... krem na ruky nechtikovy - fajn. no a co sa tyka dekorativky, tak ocne tien boli v pohode, make-up v tube mi nesadol, dost mastil moju zmiesanu plet, puder celkom ok a ruz bol sice peknej farby, ale divne "vonal", myslim, ze som ho aj smarila do kosa:-)). planujem dalej skumat tuto znacku, potom dam vediet.

dna666

Zdravím všetky Alverde maniačky, všimla som si, že nielen v Alverde, ale aj v iných značkách kontrolovanej prírodnej kozmetiky sa nachádza alkohol. Preto vy, ktorí máte dlhodobejšie skúsenosti, by som chcela vedieť, či sa vám po kontakte so slnkom nevytvorili napr. z denného krému pigmentové škvrny. V lete sa neodporúča používanie parfémov s obsahom alkoholu, práve kvôli pigmentácii. Ďakujem za odpoveď.

alchamilka

čo je to benzyl salicylate? na internete som našla niečo ale je to také nezrozumiteľné... viem že benzyl salicylate´sa náchadza aj v alverde tak by ma to zaujímalo

alchamilka

dnes som si to bola len tak okuknúť v DM no a alverde sa mi ´pozdáva .. veľa sortimentu čo sa mi páči všetko možné :) vemi sa mi páči ta kozmetika s morskou soľou a potom aj s liečivým bahnom no neviem alverde sa oplatí omnoho viac.. krémik od weledy stojí 12€ nejaký je mrňavý :D ale budem to striedať ved ja som čítala prečo je to alverde lacnejšie (o dosť) kvôli tomu , že sa dobre predává a že ho má DM...ja to budem striedať ale alverde je veľmi príjemná kozmetika krásne voňia ten čokoládový sprchový gél :)

rew

alchamilka> ja som to s tou neprirodnou kozmetikou pisala este k tomu oriflame :) od weledy som mala len jeden deodorant, taky citronovy.. pekne dlho vonal, na pokozku to bolo prijemne.. inak neviem.. zatial davam prednost alverde koli cene :) jo.. a este od lavery som mala tiez taky deodorant.. pomaranc/rakytnik(?) sice bol drahsi ale za tu vonu to stalo :P asi si zas kupim ked mi dojdu tie smradiky ktore pouzivam teraz :)
Meeg> DM drogerie.. nemaju v kazdej predajni vsetky produkty(aspon v KE), takze ak zhanas nieco konkretne, obcas treba obehat..

alchamilka

no mne sa tá weleda páčila kedže aj zloženie je fajn napr. Zloženie (úplná deklarácia):
sezamový a rakytníkový olej, zmes prírodných éterických olejov zmesolejov čo je naozaj super

alchamilka

aj weleda je veľmi prírodná má veľa prírodných látok tak myslím , že to budem striedať máš s weledou skúsenosti?