Pokiaľ myslíme to isté odličovacie mlieko, aspoň som nepostrehla, že by mali aj iné, tak mňa v očiach štípalo. Mala som ho už dávno, ale viem, že som nebola spokojná.
asi sa budete smiať,ale nepoznám vôbec túto značku-môžete mi napísať niečo v skratke kde je kúpiŤ a niečo o nej???nemám čas čítať celú tému.ďakujem pekne
Ja som veľmi spokojná s očnými tieňmi, vydržia v pohode aj celý deň. A keďže sa mi poriadne mastí pleť, tak všetky tiene sa mi zrazili do jednej čiarky. Ale tieto to ustoja :) Nespokojná som akurát tak s riasenkami, síce majú príjemnú vôňu, ale dlho schnú a to je veľká nevýhoda. Aj lesky na pery sú fajn...
jo.. a este penove tuzidlo na vlasy.. pri tom ako casto pouzivam tuzidla/laky na vlasy asi nie som najfundovanejsia ho hodnotit, ale pre mna ok.. neutralna vona, nesvrbi ma z neho hlava ako z inych gebuziniek ma vlasy od alverde, vlasy celkom drzia objem, na rychlu upravu vlasov rano po vstani z postele staci :)
novinky ano :) maju novu kolekciu dekorativky: Zauber wald. Take prirodzene zemite farby.. checknite na googli :) Mam ceruzku a ocny tien, obe super :) ceruzka sa mi dokonca pozdava viac ako ich klasicka hneda..
a pridavam dobre body nechtikovemu kremu na ruky ktory tu bol viackrat spominany.. teraz som si ho kupila a pre mna jednoznacne #1.. tesne po naneseni trosku divna vona, ale na ruky mi robi velmi dobre.. mala som suchu popraskamu kozu na klboch na prstoch, po par pouzitiach ako detska prdelka :P
nihi :)> od alverde som este zubnu pastu nevidela.. ale pohladaj laveru alebo weledu - minimalne jedna z tychto znaciek mala v DM aj pastu, nepamatam ktora