Klub Alverde maniačok

nihi :)

ahojte, ma alverde aj nejaku zubnu pastu, alebo najdem v dm-ke nejaku tu bio pastu, nechce sa mi objednavat z internetu.

LULU 2

alchamilka: tak či je nivea veľmi chemická značka je ťažko odpovedať, lebo sú aj oveľa horšie. Aj keď nivea sa snaží stále obsah produktov vylepšovať a pridávať prírodné látky, ale stále obsahuje aj veľa škodlivých chem. látok ako napr. parabény (sú veľmi toxické, sposobuju alergie a vyrazky) , petroleatum (ropa)spôsobuje precitlivenosť na slnko, sodium lauryl sulfate (obsiahnutý hlavne v šampónoch, sposobuje pálenie očí, vypadávanie vlasov, lupiny a alergické reakcie), syntetické farbivá, vône a konzervanty. Je to bežná kozmetika, nie je prírodná a preto obsahuje aj veľa chemických látok. Taktiež nie sú povinný všetky látky obsiahnuté v produktoch vypisovať na etiketu, len certifikované produkty túto povinnosť majú. Snáď som pomohla.

LULU 2

Alchamilka : Benzyl salicylate pokiaľ je prirodného pôvodu, tak sa získava hlavne z esenciálnych olejov (napr. Ylang, Ylang) pridáva sa hlavne do vôní, parfémov, ale aj krémovči iných produktov. Často krát sa dáva aj do slnečných produktov,lebo odráža a dobre absorbuje UV lúče. Asi aj veľa záleží v akom množstve je prídavaná a či je prírodného pôvodu, lebo medzi vedľajšie účinky sa zaraďuje aj svrbenie, citlivosť a alergická reakcia.

LULU 2

Ahoj Skip, ja užívam radu Pur Derm na mastnú pleť. Ale skúsila som už aj toner a čistiaci gél zo série na zmiešanú pleť. A tiež sú fajn.Taktiež telové mlieka a géliky sú super,krásne voňajú a mám pokožku ako broskyňka :-))))

mortisia

Ahojte maniacky:)
mám teraz nový čistiaci krém s liečivým bahnom na problematickú pleť a už po týždni vidím výsledky:)pleť je čistejšia a nerobia sa mi už nové hrbolčeky:).Idem dokúpiť z tejto rady pleťovú vodu a krémik:)som nadšená a vrelo odporúčam:)A podľa mňa to veľmi príjemne vonia:P

nihi :)

od vcera citam cele forum, konecne som to uz docitala :D nazory su fakt rozne, tak sa toho netreba az tak pridrzat, treba jednoducho vyskusat, ale najskor si poriadne precitat, ci je dany produkt vhodny na vas typ. urcite nieco vyskusam, zatial mam vsetkeho dost, a potom aj ja prihodim nejake skusenosti. zatial nadalej informujte :)