Klub Alverde maniačok

kaciatko_7

ja mam teraz sampon na hnede vlasy od alverde... je uzasny a zvyrazni lesk hnedych vlasov, aj ked ich nemate farbene tak ako ja :)

shima2

Tiež sa pripájam s chválou na alverde:) Mala som šampony henna a oliva, marhuľa a citronova tráva a za mňa spokojnosť. Hodlám sa vyskúšať ešte kofein a mentol.Kondiconery používam iba od alverde, momentálne mám aloe a ibištek a nemám mu takisto čo vytknúť.Vlasy sú lesklé,lepšie sa rozčesávajú a nie sú zaťažené.
Chystám sa vyskúšat aj iné produkty na telo, dekoratívka ma zatiaľ moc neláka:-)

rew

lak na vlasy - kupeny omylom, chcela som penove tuzidlo :) ale to je jedno, tak ci tak by som to asi vyhodila.. od alverde si uz asi nic na vlasy nekupim.. :) asi som alergicka na nieco co do toho davaju alebo co.. skusala som na prameni vlasov a po umyti vlasov este v ten ma hned svrbela pokozka na hlave.. no ale problem je asi vo mne.. :)
penove mydlo na citlivu plet - je supeer :)
lesk na pery - v tube, jahodovy, z nejakej letnej kolekcie, cakala som prijemnejsiu chut, ale vonia prijemne, ma peknu farbu a paci sa mi aky je husty
sprchovy gel figovy - nevysusuje, krasne vonia
telove mlieko - olivy-citronova trava, moze byt :) prijemne vonia
a zase raz reklamne okienko na sampony lavera - pouzivam pomarancovy skoro dva mesiace, po prvom pouziti som si vravela ze na to ze ma byt na vacsi objem ich mam dost splasnute, ale casom sa to zacalo prejavovat :) dobre sa rozcesavaju (nepouzivam kondicioner ani nic podobne) takze odporucam :)

ibag

Ahoj, skus kozmetiku La Chevre je vhodna aj na ekzem.plet a hlavne maju kremy, pletove vody atd, kt. su vhodne na mastnu a zaroven aj na citlivu plet co je velmi zriedkave. Ja mam psoriazu a toto je jedina znacka kt. mi vyhovuje a vyskusala som uz toho dost. Uz nemusim :)

www.lechatonlachevre.sk

rew

ahojte :) pridavam skusenost so samponmi : prvy alverde citronovy - hlava ma svrbela uz po prvom pouziti, ale dala som mu sancu takze som sa asi po tyzdni a pol skrabala ako keby som mala nejake zvieratka :) alverde hnedy (orech a nieco..) - hlava ma svrbela az po dvoch tyzdnoch :) ale na pranie triciek boli obe celkom fajn :) teraz skusam laveru pomarancovu, mam ju druhy tyzeden, zatial je super :) vlasy sa rozcesavaju lahsie ako po alverde, nie su take suche, aj pocit na pokozke (hlava) sa mi pozdava viac.. tak dufam ze to tak zostane :) este uvidim co to spravi ked budem henovat vlasy :)

kaciatko_7

pre lenushka111:
pozri si tento clanok www.diva.sk
je tu zoznam latok, ktore by prirodna kozmetika istotne nemala obsahovat... no o tom sa vsak polemizuje, co je prirodne, kedze to nie je legislativne dostatocne vymedzene tak nazov "prirodna" moze pouzivat ktokolvek... ja som si napr. oblubula oleje saloos a doverovala som tejto znacke, povazovala za prirodnu a nakoniec som zistila ze niektore jej produkty obsahuju karcinogenne latky typu PEG-40 a laureth-4...

lenushka111

ahojte vsetky alverde maniacky :)

mam odskusany zatial jeden sampon , bol dobry , aspon ma z neho nesvrbela hlava :)

sprejovy dezodorant limetka-salvia , vydzi slabo , ale nestipe ako napr weleda :(

mala som aj telovy olej sipka s neviem cim , ten mi nesadol bola som po nom strasne mastna

tak teraz pouzivam telove masielko s makadamiovym orechom , to je skvele aj pre mna ako alergika :)

a na zaver som si dneska kupila papayovy sprchovaci krem , zatial ma nic nesvrbi takze tiez kazdemu odporucam :)

ale HLAVNE MA ZAUJIMA tato zlozka - SODIUM LAURYL SULFATE, a jeho derivat , myslim ze to malo spolocne nieco s kokosom :D

viem ze sa o tom uz debatilo , len to pri tom mnozstve stran neviem najist :))))

dakujem , Lenka

Lucinka33

Aha, tak skoda, ze krem vonia inak ako pletova voda. Ale mozno ho raz vyskusam. Neoblubujem nejake tazke vone.
Camouflage je tiez dost mastny, tak najprv vyskusaj tester. Ale myslim, ze na nas typ pleti su lepsie mastnejsie, aby nerobili supinky a pripadne potom prepudrovat a tak sa zbavit lesku. Ostatne alverde make-upy som neskusala, neviem porovnat, ze ktory je mastnejsi. Sme na tom podobne, tiez make-up bezne nepouzivam, iba hlavne na zjednotenie a na ozivenie pleti, lebo som dost bleda :) Ale niekedy mam take obdobie, ze si ho davam aj tyzdne-dva v kuse a potom ma to zasa prejde :)

rew

Lucinka33> platovu vodu mam aj ja, a ta mi vonia pekne :) krem je trosicku iny, ale mozno ze tebe by sa pacil
Ja mam makeup - taky v tube, ten mi pride prilis mastny, alebo skor by som povedala ze po case mam akoby olej na tvari. Druhy pokus bol z radu anti-aging alebo ako tomu nadavaju.. taky s pumpickou.. ten bol fajn, aj prijemne vonal ale zas mi zvyraznil supinky.. no asi som len netrafila farbu. Tak idem skusit zas nieco ine, mozno ten camouflage. Nemam nejak extra problemovu plet, makeup bezne nepouzivam ale chcela by som nieco na zjednotitenie a zakrytie drobnych nedokonalosti