Klub Alverde maniačok

rew

ahojte :) tak mam odskusane dva dalsie kremiky.. nocny s hodvbom na citlivu plet a dalsi s karotkou(+visna?)z ani-age radu.. oba su super.. mrkvickovy navyse velmi prijemne vonia.. a vraj je tonovaci, ale to som si nejak nevsimla :)
nemate niekto skusenost s penovym tuzidlom? maju aj penove, nie len sprej, vsak? sice som si vravela ze pripravky na vlasy uz nikdy ale asi im predsa len dam jednu sancu.. :) takze.. drzi aspon trosku, nie su po nom vlasy splasnute..?

Misinka

Dnes som si kúpila Alverde oliva a henna na objem a je úúúžasný :) nesvrbí ma pokožka hlavy, ako niektoré baby píšu...objem vidno hneď po prvom použití a krásne vonia :)používala som napr. Elseve a je to totálna hovadina, vlasy mám mastné a spľasnuté po KAŽDOM s obsahom silikónu... mám aj kúru ibištek a aloe a tá vyčaruje zamatové vlásky, mám lesklejšie vlasy, krásne vonia po bylinkách :) testujem ešte aj krémik s výťažkom z perál či čo, na zmieš. pleť tak som zvedavá ale inak odporúčam ;)

lewa

Ahojte, mam dost mastnu a lesklu plet, hlavne celo, a teraz este plus akne na brade a licach, vyskusala som vela druhov kozmetiky aj nenormalne drahe veci, a dnes som prvykrat pouzila Alverde clear umyvaci krem s liecivym bahnom a extraktom z plosticnika pre problematicku plet, a k tomu Alverde clear pletove tonikum s liecivym bahnom, ktory posobi zmatnujuco... tak som zvedava ci to pomoze...rozmyslala som aj nad pletovou vodou z ruze len neviem ci je vhodne kombinovat rozne druhy medzi sebou.

Jana221

Camouflage od alverde ma vysoku kryciu schopnost, takze ak je tvojim cielom zakryt cervene vyrazky, tak je camouflage urcite vhodna. Som hlavna vizazistka kozm. znacky Alverde a camouflage pouzivam ako korektor najcastejsie, ci uz lokalne alebo plosne..

pokerladysk

ICH ..Ak mas na mysli tie tekute tekute ocne linky alverde, tak ano kupila som si ten bledy a je celkom fajn i ked ja ho pouzivam skôr prilezitostne.

shima2

Chválim čistiaci krém so sprašou...príjemný,nevysušuje..ešte ho nepoužívam dlho,tak ako pôsobí na akné,to ešte uvidím:)

LucnyKvet

mne velmi na plet pomohla cistiaca pena na citlivu plet vecer a ruzova pletova voda rano... zmiernilo mi to akne a navyse ta voda nadherne vonia:)

shima2

kaciatko_7: Na ten sa tiež chystám ked spotrebujem kofeinový,rakže som rada za dobré referencie:) Nemala si aj Balea na hnede vlasy? chcela som porovnať,ktorý je lepší