Mám 16 a neviem si vôbec stiahnuť predkožku. Ani v normálnom stave ani pri erekcii. Neviem čo mam robiť, nikomu som to ešte nehovoril. Poradte mi. Za rady dopredu ďakujem.
Neviem si vôbec stiahnuť predkožku
To je normalna vec, nic nezvycajne. Zajdi k doktorovi posle ta na jednoduchu operaciu kde ti ju odstrania. Prides vyspis sa a na druhy den odides.. Bol som v nemocnici s jednym chalanom ktory mal ten problem, ja som mal bohuzial ovela horsi problem vtedy.
Adex napiš mi na email martiinka2@seznam.cz vse ti vysvetlim.
Je to velmi individuální, proto mi klidně napište na email. Ráda poradím martiinka2@seznam.cz
ahojte, na túto tému už bolo veľa. Takže si ju jemne sťahovať, dokiaľ sa dá, aby povolila, ale pritom, aby sa nenatrhla. Robiť pravidelne 3-4 mesiace. Keď nenastane zlepšenie, ísť k lekárovi.
Dobrý, chcel by som poradiť mám 17 rokov a nejde mi stiahnuť predkozku nevie mi prosím niekto poradiť ďakujem...
Ked masturbujem nejde vôbec...
Keď mám normálne penis ide...
Prosím napíšte niekto
Dobrý deň mám 14rokov a ešte nemám stiahnutú predkošku a ide mi siahnuť len 5milimetrov je to problém? Za odpovede predom ďakujem
Dobrý deň mám 13 rokov a nemôžem si stiahnuť predkozku len do pol žaluďa v kľude mám 8cm a pri erekcii 8cm prosím pomôžte mi.
Dobrý,deň