Mám 16 a neviem si vôbec stiahnuť predkožku. Ani v normálnom stave ani pri erekcii. Neviem čo mam robiť, nikomu som to ešte nehovoril. Poradte mi. Za rady dopredu ďakujem.
Neviem si vôbec stiahnuť predkožku
A/ to akoze co tym chcete vyriesit?!
Dobrý deň mám 18 rokov, neviem si stiahnut predkozku A keď stiahnem strašne to boli a keď je už po erekcii tak sa vráti naspeť hore neviete mi poradiť ? Ďakujem
Čaukoo,mam 13 a mi nejde stiahnuť predkožka zo zadu tam mam take niečo ako kožu neviete čo s tým mám spraviť?
Alebo ked si honim tak ešte nestriekam.
Mám 13 rokov a má 11 cm je to normálne?
Dobry nejde mi stiahnut predkozka neda sa nieco ine okrem obriezky?
Ahojte,
mam 11 rokov a mám problémy s predkožkou, stiahnem si ju asi do polky žaľuďa a potom ma to začne bolieť, neviete náhodou kde je problém? (nechcem o tom hovoriť rodičom) . Za odpovede predom ĎAKUJEM.
ak ju nestiahneš ani v nestoporenom stave, treba íst k urologovi a vykonať obriezku.
Dobry deň. Mam 12 rokov a predkozka sa mi neda stiahnut. Inac nemam ziadne problemy ani pri masturbacii. Vsetko ide hladko len ma trochu znervoznuje ze iny maju stiahnutu predkozku len ja nie. Poradte.
ahojte je mi 13. ked si sahujem predkožu penis mi ako keby chcel vypadnut je to normalne ?? a bojim sa ist na obriesku poradte mi pleas. :-(