caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
Severanka, to, ze nemas casu sa zamyslat nad tym, co zjes, to je presne ten dovod ,preco zdravie ludi chatra. Ono to nie je sa zamysliet obcas a urobit iste zmeny, ved netreba mysliet stale na to co dam-nedam do ust. Len treba sa raz rozhodnut pre to, co ano a co nie. Ak je to cloveku jedno a dava do seba to, co ho komunizmus dlhe roky ucil (a potomkovia komunizmu teraz ucia svoje deti), raz si telo povie "DOST!". Potom bude mozno neskoro.
Napriklad ja ani Kosa nejeme nielen mlieko ale ani maso (alebo VELMI obcas hydinu), bielu muku, biely cukor, stolovu sol, jednoducho je to pre nas uz uplne normalne, kedze to do tela NEPATRI. A tak ako Ty povazujes mlieko a ine za uplne normalne, my povazujeme hnedy cukor, celozrnu muku, prirodnu sol a surovu zeleninu za uplne normalne a tiez sa nezamyslame kazdy den nad tym, co vziat a co nevziat do ust. Zamysleli sme sa nad tym len raz-ci parkrat. Takze, aj my aj vy si myslite, ze jeme normalne. Pravdu ma ale len jedna strana a kedze my jeme veci nezivocisne, a ktore su industrialne menej spracovane, myslime, ze sme si zvolili spravnejsie. To aj citime na svojom zdravi, ako ho porovname s tym, ako sme chorovali v minulosti, aj ja aj KOsa. (S kosom sa totiz par rokov pozname)
severanka:
ja patrim presne k tym typom ludi,ktorych si davaju zalezat na tom,co daju do ust a nemyslim,ze je to preto,ze sa nudim,ale preto,ze mi zalezi na zdravi...a je sakra rozdiel dat si pohar mlieka alebo cerstvy zeleninovy salat,neznasam mlieko,maso,chlieb a podobny humus do tela nepatri...
a v zaujme svojho zdravia by mal kazdy premyslat nad tym,co zje a nie jest to,co pride a potom fnukat,ze som chory a tu ma boli toto je zle...to myslim vseobence
severanka,
a vidis su ludia ktori sa prave tymto zaoberaju, co mame jest. v fdjot eksistuje cele oddelenie.
len tak na okraj:
ani japonci ani cinci nejedli meso a nepili mlieko az do zaciatku druhej vojny.
kosa - nepochopila som síce tvoj príspevok ale myslela som ľudí takých, ktorí rozmýšľajú nad tým čo jesť - pretože mlieko nie, mäso nie, rožky a iné pekárenské výrobky nie, ... mne títo ľudia prídu, že sa asi nudia... lebo ja nemám moc času premýšľať nad tým či si dám mlieko alebo nie... proste si dám a hotovo, venujem sa zase iným veciam... dosť by ma to asi stresovalo, riešiť takto prehnane stravu
severanka,
ano su to ludia ktori ziju v luksuse, a zaoberaju sa tym cim nas maju nakrmit aby sme zili povecme 50 rokov ako pracujuci, a aby sme na dochodku pozili tak rok-dva a zhegli...
tito ludia sa zaoberali aj tym ako zorganizovat druhu vojnu, prvu vojnu....
skutocne nemaju co robit.
kikina,
obcas sa niekto najde kto ma charakter.
preto tento osial.
house,
rymuje sa to ale je to na ch..a
kikina: No ja si nenatieram chleba nicim jem ho totiz obcas z prazenicou.
kikina - kašli na to, nemá to zmysel... táto téma podľa mňa už dávno svoj zmysel stratila... práve som si dopriala šálku dobrého studeného mlieka a je mi fajn,tiež zbožňujem maslo - tie rastlinné Ramy a iné ani nejem... je úplne nezmyselné polemizovať tu o tom, či mlieko treba piť alebo netreba piť... ja myslím, že v dnešnej dobe je nezdravé už všetko... a žiť len na plodoch, ako napísal damian, to sa fakt nedá... btw, damian a z čoho sa vyrába jogurt a tvaroh? nie tiež náhodou z mlieka? či to je zase niečo iné? ja sa už nevyznám do toho čo sa môže jesť a čo nie, a keby sa človek týmto mal zaoberať celý život, tak mu prepne v bedni... myslím, že tieto problémy - čo jesť a čo nie - riešia len ľudia ktorí sa vážne nudia... nič v zlom samozrejme...
inak vy ktory odmietate mliecne vyrobky s cim si natierate chleba? jete ho suchee
..............
Radsej prestante jest maso, a este aj usetrite zivoty!