ahoj vsetci, poradite ? zoznamila som sa s muzom s ktorym sa planujem vyspat, je o vyše 20 rokov starsi.Ja som ale panna, myslite ze mu to bude prekazat a zaujimalo by ma ako na to bude reagovat, neviem ci mu to mam predtym povedat alebo nie, aby som ho neodradila (v nasom vztahu ide viac menej o sex, preskocila medzi nami iskra tak som sa rozhodla ze on bude ten prvy)
sex s pannou
no to neviem ci pannu bude chciet asik ta opusti ked zisti ze si panna ale ja ta o ten vencek pripravim ak chces
preto si to nechaj pre toho jedneho komu to naozaj budes chciet dat ;-)
kazdy chlap tuzi po panne
z cisto evolucneho hladiska to ma vyznam v tom ze mlada zena ma najvacsiu sancu mat zdrave dieta
chlapi proste po tom od prirody tuzia
Niekto
Dakujem ti za rady a dufam ze to bude to druhe inak ako je to nevies chalani maju radi panny alebo skusene?
a btw neabudni na ochranu :)
en.wikipedia.org
www.sexus.cz
pravda je take ze su baby ktore to neboli a nekrvacaju vobec a su baby ktore maju blanu taku hrubu ze ju musl gyn. narezat
v kazdom pripade ked nebudes stresovat dostatoccne sa uvolnis a budes teda aj dost. vlhka tak to dobre dopadne :)
No ja ani stresovat nebudem neviem dufam ze to boliet nebude ved ked chlapec bude nezny a bude aj trochu opatrny mozno to boliet ani nebude ne nemam ziadne skusenosti takze tieto moje myslieny su len take hypotezy ale chcemvediet aspon pravdu
hlavne nestresuj a uvolni sa ;-)
u kazdeho dievcata je to ine
mozno budes mozno nie
toho sa nebojis ze ta to bude boliet?