Prečo majú cigáni zdravé deti?

Príspevok v téme: Prečo majú cigáni zdravé deti?
lilis

Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?

lillis

Cigan neber si to osobne. Tato tema je myslena na tých špinavých v osadach, čo stale nadavaju, kradnú... Viem že su aj výnimky a tých si važim aj ja.
Aj v nemocnici so mou ležala na izbe jedna ciganka, bola slušna, pekne upravena, velmi mila, skamaratili sme sa a doteraz si volame a ideme občas niekam von.

cigan

zdravim ludia v prvom rade chcem povedat ze som cigan a mozem osebe povedat ze som poriadni vy bieli si myslite ze nam poriadnim ciganom nerobia hanbu ty co chodia po odpadkovych kosoch samozrejme ze robia alle co naroime? je smutne ze nas hadzu vseckych do jedneho vreca ..npr. ja osobne som este vzivote nebol v romskej osade romstinu neovladam no napriek tomu ovladam vela inich anglicky nemecky ai byvam v bitovke kde som sam cigan a ludia si ma vazia tak ze len chcem povedat ze su cigani a cigani

ROBAK

TYCO tak za prve ziadny ROMOVIA ale CIGANI a za druhe ciganov stretavam bohuzial kazdy den a normalneho som este nevidel aspon tu u nas.... ale urcite su aj vynimky....

Biba3574

Ahojte. Ja si myslím, že sa táto téma dosť zvrhla. OK, každý má právo na svoj názor, Ale takáto konfliktná debata?! Toto už prestáva mať niečo spoločné so zdravie.sk Takéto témy a spôsoby obkecu sú napr. na azetku - na Pokeci. Ja osobne mám k tomuto názor, že aj rómovia sú aj takí - aj takí, ako aj bieli. Veď niektorí bieli žijú a správajú sa horšie ako rómovia a nájdu sa aj rómovia, s ktorými sa dá...Ja osobne mám kamarátku rómku, máme rovnako staré deti, a dá sa s ňou celkom slušne baviť.

sisa72

ved je to jedno.. ved aj biely ako napr.bezdomovci vyberaju odpadky zo smetiakov a su biely.. na farbe pleti nezáleží..

TyCo

skuste sa zamysliet preco vobec romovia ziju ako ziju ale to je velmi tazko vysvetlit lebo to ani vy sprosty rasisti nepochopite pri mne zije vela bielych co su hanbou spolocnosti ale nato to by ste mali odpoved co sa tyka romov su len spinavy zly toto do vas vtlkli vasi rodicia ked ste sa len narodili co chceme viac od spolocnosti aby aka bola ? ked neviete si dat doporiadku vase myslienky !

TyCo

HEJ VY vsetci ste vy vobec zdravy MATKY SI J+++tE ved sa uvedomte nie vsetci sme rovnaky ja napriklad zijem normalne na slovnesku ako kazdy ostatny mozno lepsie ako vy dohromady a nezivim sa tym ako ste to nazvali ze z "odpadkov" oni sa mozno mozu zivit odpadkami vzdy vidite len chyby na romoch SAMI RASISTA IMBECILI !