Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?
Prečo majú cigáni zdravé deti?
oni nie su zdravé.. len sa robia že su zdravé..kto by s nimi behal po doktoroch!! jasne su aj vynimky aj ja takých poznám..
tak pre vsetkych preco mame my zdrave deti
taky ako vy to nikdy nepochopite ste len banda zaostalcov ked sa takto dokazete vyjadrit o romov pan boh vas tresta za vase diskriminacne ciny aj okolo nas ziju vela bielych nad ktorymi by sme sa mali zamysliet a onich sa nikto zle nevyadruje kazdy si zije svoj vlastny zivot preco to neviete pochopit ste taky rovnaky ako ten zaostalec co vymyslel tuto otazku nemate sa nicim inym zaoberat romska otazka sa nikdy nevyriesi pretoze vlade to vyhovuje takto si plnia vrecka . Ved na romov sa najlepsie zaraba nerozumiete ? je mi vas vsetkych luto ! HANBA SLOVENSKA !
Ale ved deti sa vyslovuje makko, tam nie je mozne urobit chybu, jedine ze naschval. Nevidite ze vas ta slecna, ci pani taha za nos? Dobre sa bavi :-)
MARISA116
ty zijes v michalovciach alebo v anglicku? a nepisala si nahodou, ze preto mas same chyby v prispevkoch, lebo si nevyrastala na slovensku????
Marisa ja som neni romka .A ty mas kolko rokov mas uz aj deti?Ja mam 36 a mam dvoch chalanov.Ked sa smiem spytat?
Marisa ja byvam v Nitre,ale som rada ze si sem napisala a rada s tebou aj podiskutujem,vies urcite su aj tu romovia slusni ale ich je strasne malo .Mam znameho sanitara ,mi rozpraval ze ked chodia k nim s pohotovostou by som sa cudovala ako byvaju ti slusni romovia ,,cistucko ,inteligencia no proste na urovni .Ale oni tiez hovorili ze trpia za tych co robia neplechu a hadzu ich s nimy do jedneho vreca.Tak ze Marisa fakt nic proti tebe a som rada ze si napisala.
to co tu citam?! ste wobec normalni? porownawate romow s potkanmi??? hanbim sa za slowakow.