Prečo majú cigáni zdravé deti?

Príspevok v téme: Prečo majú cigáni zdravé deti?
lilis

Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?

MARISA116

IVKA POCUVAJ TO UZ POLICIA VIE PRECO SU NA SLOBODE A JA SA ICH NEZSTAVAM VOBEC JA SA ZANICH HANBIM LEBO TIM ROMOM AKO SOM JA A ESTE JE NAS VELA CO ZIJEME NORMALNE V CISTOTE A TAK ROBJA NAM VELKU HANBU A KDE TO VLASTNE BYVAS?

usiko

no, su sice navonok zdravi, ale kolko starych romov ste uz videli? ja pramalo, ak vobec...oni, teda ti spinavi, zli a nepracujuci a kradnuci /to vsetko v jednom/, umieraju velmi skoro...takze aj ked stat dava vela penayi na ich deti, na dochodky im uz nedava.....takze oni nie su zdravi, len tak vypadaju.....
cest tym "inym" ciganom, aj ja mam take kamosky a susedov, klobuk dole....su lepsi ako mnohi bieli.....

ivvka

Prepac Marisa nie teba som chcela urazit a ver mi vazim si to co pises a bodaj by vsetci romovia boli taky ako ty.Ja nemam s nimy dobre skusenosti bohuzial v nasej dedine je ich vela a su s nimy len problemy.Bojime sa vychadzat v noci aj von.A dobre vies ze na nich zakony neplatia .Moj mlady sused mal havariu nectiac zrazil babku vosla mu do cesty a vermi pyka zato ver mi . romovia znasilnili jednu babku u nas a doteraz su vonku tak sa potom necuduj ze ludia ich nemaju radi.

MARISA116

IVKA_ NIE JA NEZIJEM MEDZI NIMI JA SOM S MICHALOVEC A SOM ROMKA ALE MI ZIJEME NA UROVNI NORMALNE AKO NORMALNY LUDIA A NIKTO ICH NEMOZE ODCUDZOVAT ZATO AKO ZIJA NEVIEM AKO ADMINISTRATOR DOVOLIL TUTO TEMU

.

kosa, žiaľ rómovia majú svoje rozmnožovanie aj ako zdroj svojej vlastnej obživy.Jedna generácia plodí deti pre druhú.Zabrániť tomu je tiež,"žiaľ" diskriminačné,možno pamätáš rozruch okolo údajne násilnej sterilizácie nejakej rómky.Rómsku otázku si budú všetky vlády prehadzovať ako horúci zemiak,nikdy ju nedokážu vyriešiť.

rodo

myslim ze je to preto, lebo cigani ziju stale v spine, zeru blbosti a ich telo a organizmus sa dokazal prisposobit..inak povedane suhlasim s tym ze to maju geneticky v sebe.

Biba3574

Ono je to tak, že majú iné genetické vybavenie, majú úplne odlišnú odolnosť voči hocčomu na svete. Skrátka, majú to v génoch, po predkoch...

kosa

...................,
zatial tu este nikto nekomentoval, ze uplynula totalita mala za ciel znicit reproduktivnu schopnost nasich ludi, a umoznit ciganom sa rozmnozovat.
toto iste sa deje aj v Afrike, kde sa reprodukcija nielenze nezastavila ale dokonca xkrat zvetsila a vysledkom je to ze su miliony ludi z afriky co prichadzaju kde sa da.
chapeme ze napriklad umelo vytvoreny vii rus haa iivee v laboratorijach na zapadnej pologuli bol urceny na kontrolu a v principe omezovanie populacije v afrike a nielen, ale africanja to uz davno pochopili, ze vii rus haivee
bol na to vytvoreny, a ze aj vatikanska cirkev sluzi na to aby ich otentovavala ( teda ako aj nas).

preto este raz, tlacme na vladu aby tuto NEZMYSELNU CIGANSKU OTAZKU RIESILA OMEZOVANIM ZVYSOVANIA PORODNOSTI CIGANOV.

TREBA JASNE A OTVORENE PISAT SUDRUHOVI GASPAROVI SUDRUHOVI MLADEMU A HLAVNE SUDRUHOVI MADAROVI!
inac, tzv madari su nic ine ako len uz vo velkej vetsine indo-tatarska krv zo zvyskami nasej.

pokjal nebudeme nielenze tlacit na vladnucich klamarov, tak dopadneme tiez takto.