Prečo majú cigáni zdravé deti?

Príspevok v téme: Prečo majú cigáni zdravé deti?
lilis

Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?

lost

G-G

blbost, robime skor na politikov a nie ciganov :D

ale na nich si hubu malokto otvori.

schvalne, dame protest ?

napr protest proti vlastizrade zo strany politikov.. ze nas zdieraju z koze..

lost

lebo nedostanu choroby z OCKOVANIA :D

minule som kecal s dokotom (mojho psa) a povedal ze ...mozne je aj to ze ma alergie na hydinu...

v sebe som si povedal

WTF ???????????

alergia ???

a z ktorej WTF ?

aj psi maju ockovania, a staci ak ma problem s travenim a 30eur v kosi..

jasne.. dobry biznis...

ale cigan svoje dieta neda na ockovanie.. tj vybuduje si imunitu :)

ine vysvetlenie nepoznam..

G-G

No bodaj by zdochli všetci do jedného!!!! Banda cigánska smradlavá!! Neverím že by niekomu chýbali! Robíme na nich ako otroci! Kedy sa tu niečo konečne zmení!!!

beskyd

batman, no keby si vsetci cigani brali priklad z takeho adama cibulu (tiez cigan samozrejme) tak nikto na nich nepovie jedno krive slovo. realita je ale taka ze mesta im davaju stavat najomne byty za ktore platia najomne 10 - 20 eur mesacne (teda maju platit), mesta si na to beru uvery ktore ani nemozu splacat lebo ani to najomne sa im od nich nevracia. potom to najomnici zdemoluju a stavia sa zase, bud z dotacie statneho rozpoctu alebo rozpoctu mesta ktore je potom na mizine. este aj tie buracie prace tych znicenych barakov nieco stoja a tiez to platia mesta z dani pracujucich. toto je aka spravidlivost ked biely co studuje, maka od svitu do mrku plati 500 eur za najom alebo si musi zobrat hypoteku na 30 rokov ktoru 2 nasobne preplati aby vobec mal kde byvat? a teda pri vsetkej ucte ked ma polovica ciganov problem ukoncit zakladne vzdelanie, kde ich ma kto zamestnat? v mestach kde ziju su na dennom poriadku staznosti policii na to ako nicia majetok, kradnu, vyhrazaju sa, fetuju, bitky, bordel. hlavne ze im staviame 2 izbove mestske byty v podstate gratis. to su ti bieli ale strasni rasisti fakt.

lienocka2808

No dovolila by som trochu oponovat, ze cigani maju zdrave deti. Dost velke percento z narodenych deti v osadach ma dedicne choroby, ktore vznikli pribuzenskym mnozenim. Jedna sa hlavne o slepotu a demenciu.
A ostatne deti bud maju zltacku alebo nejake parazity urcite.
Avsak v jednom by sme si od nich mohli brat priklad, mozno dost casto v televizii vidite male deti v januari, februari v televizii takmer nahe pobehujuce po snehu. Tieto deti maju aj vdaka parazitom, špine, ovela vacsiu imunitu ako deti rodicov, ktorí sa snažia vsetko dezinfikovat a svoju ratolest chranit pred akymikolvek bakteriami. Pravda je taka, ze telo potom nedokaze bakterie a virusy rozpoznat a nedokaze si vytvorit tak lahko protilatky ako u ciganskych deti.

gargamel

batman12370-Pekny pribeh akurat tak do rozpravky, je to pravda,ze biely toho znicili viac, lebo dostali do ruk viac, v pomere veci aj tak vedia cigani. Mozes sa podakovat svojej komunite, lebo hadzat vsetkych do jedneho vreca je prirodzene a robit vynimku,kvoli ktorej draho zaplatis je velmi blby napad. Preco zvalujes vinu na nas? Ked si to realne pozries, tak vacsina prevazuje mensinu,u ciganov vacsina su zvery a preto sa s nimi aj tak zachadza,poznal som zopar ciganov,boli mili atd. hej,ale videl si to na nich,ze svoju krv sa snazia zapriet,ale to sa neda,mohli byt aky chceli byt dobry,ale to co robi ciganov zlych v nich stale bolo. Nie aby si riesil problemy vo svojej komunite a neporozmyslal, preco si ludia myslia to co si myslia, tak zvalujes vinu na nas bielych, keby nebolo nas tak sa stale prehanate po planiach, od hladu, pozerali sa na stenu a spievali si okolo imaginarneho ohnika. Ale jednu vec na vas ciganov velmi obdivujem, ste sudrzny,nie ako my biely, my medzi sebou by sme sa najradsej pozabijali, podvadzali jeden druheho a pomahali hocikomu len nam bielym nie, vy keby ste sa stretli tak drzite spolu, keby my tak sudrznost 0 bodov. Lebo my sme debilni a naivny, preto cigani osieraju bielych, zhadzujeme sa navzajom len aby sme boli "in" a zabudame na nase korene a tradicie,kazdy sa snazi byt protirasisticky antifasisticky,lebo je to cool, zhadzovat sa a sa cudujeme preco cigani mlatia bielych, preco vedla nas zrazu byvaju turci ktory nas chcu zabit atd. lebo sme debilny.

taka pravda

batman, pozrimeze sa ...jeden z tejto vydarenej rasy sa nam tu vyjadril..

po prve..uz len tvoj pravopis svedci o podpriemernej inteligencii, tak neviem, co cakas ...kde by uz takeho vzali do prace, co nevie ani pisat poriadne..

95 percent romov su naozaj taki, za akych ich pokladame...spinavi, lenivi, smradlavi a hlupi..
nevravim, urcite existuju vynimky, sama takych poznam, no je ich zalostne malo

a ano...nespocetne mnozstvo romov nepracuje, lebo sa im nechce a stat im prispieva kadejake prispevky, ktore si nezasluzia a na to vsetko robia bieli...
bieli taketo vyhody nemaju
a ti romovia sa este stazuju...najviac taki, co najmenej robia

samozrejme ze aj bieli robia podvody a chcu za kazdu cenu zhrabnut co najviac penazi..

ale taki sa najdu vsade, ci medzi bielymi alebo ciernymi..

a precco vlastne bieli robia vacsie skody, ako si napisal?...pretoze maju viac rozumu, inteligence
romovia toho nie su schopni, jednoducho preto ze to nedokazu, su hlupi...keby cedeli ako na to, urobili by cokolvek...preto su z tejto stranky neskodni

ale to nic nemeni na veci ze vykoristuju nas stat, su bremenom a odpadom, ktory je len na tarchu

batman12370

vy biely si vela namyslate v niektorych veciach.ked vydite spinaveho roma poviete aha smradlavy cigan vydite roma na lepsej urovny ako ste vy poviete aha cigan a kolko toho nakradol ze sa ma tak dobre.preco 99 percent bielych hadze vsetkych do jedneho vreca.mate sa postarat o to vy biely mudrlanti o co sa staraly komunisty ze kazdy musel robit vies kolko romov chce robit a to ste nam vzali vy lebo su sukromne firmy a ked uvidia roma ziadatela o miesto tak poviete je nam to luto ale nieje ani jedno miesto volne.ja zijem a pracujem v anglicku som tu spokojny lebo nepozeraju na rasu ale na to ci chcem robit.ked som bol doma tak ma vsade usvedcila farba koze nesudte knihu podla obalu.aspon sa mate na koho vyhovarat ved vy biely ste v parlamente nie cierny vy ste polozily slovensko na kolena zrusily ste narodne a statne podniky ktore prosperovaly a vyvazali do zahranicia a teraz.vy pani v parlamente prestante bonzovat jeden na druheho aj tak ste vsetci zlodeji vy slovaci patrioty to vydite kecaTE O POLITIKE LEN PRI PIVECKU a mate v ociach iba romov. zabudate na to vy 30 rocni ze aj nasi stary otcovia po vojne stavali a budovali nase krasne slovensko bojovali tak isto v 1 a2 svetovaj vojne.kiym cierny ukradne a urobi tisicove skody vy biely milionove kam sa na vas hrabeme to nedokaze ani coperfield.vies kolkych bielych smradlavych nepracujucich ozratych poznam ja a napriek tomu nehadzem vsetkych do jedneho vreca preto ze nieste vsetci zly.keby som mal napisat vsetko co mam na jazyku tak by som pisal do rana a to nema zmysel.