Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?
Prečo majú cigáni zdravé deti?
mejkka smerujem tym tam ze biela rasa tiez nie je bez chyb a nikto tu nezaklada taku temu.....
Nebolo mojim zamerom provokovat alebo vyvolavat hnev.Riadim sa mottom: zi a nechaj zit!Vsetko dobre prajem vsetkym!
Kazdy tu pritomny prispevok casto skutocne suvisi s realitou,bohuzial.Moj nazor sa tykal skor priciny problemu,ako jeho nasledku.Ale je to uz tak,ze ak niekoho nazor neni kompatibilny s nazorom dotycneho,tak treba toho "niekoho" patricne zjazdit..A pri tom je to slobodne forum,kde kazdy ma priestor vyjadrit svoj uhol pohladu...Toto je made in Slovakia.
engel... alebo bolo nepochopenie na druhej strane.
Nie, to nie je o.k.. No nechapem kam tym smerujes... Aj medzi bielymi je zgerba.
a co tak biela rasa?? prostitucia,drogy,uplatky,rasizmus to je ok?
Nie su zdravi, su prehniti zvnutra aj zvonka. Staci ked sa na vas usmeje 20 rocna cigana s tym uzasnym chrupom. Takisto umieraju velmi mladi, to je znamka toho ze zdravi ani zdaleka nie su. Pochybujem ze za dva tyzdne sa nas organizmus prisposobi spine a otuzi. Viem si predstavit aj ine otuzovanie a omnoho dostojnejsie ako zivot v srackach a spine. Napriklad surova strava, cerstve stavy z odstavnovaca na lacno, striedava sprcha-studena-horuca voda, atd......
Katica,da sa s tebou suhlasit,ale...Aj ked dostanu od statu zadarmo byvanie,s vodou.Myslis,ze sa budu umyvat?Co sa bude dat predaju a zvysok znicia.Oni nechapu vyznam slova UMYVANIE.Pre nich to nie je potreba,nutnost.
svet by bol krajší,keby nebolo cigánov,mám ich dosť!!!denne vídam tie individuá vo vlaku,v autobude....sú to svine,všetci do jedného
cigani su tiez len ludia, netreba ich odsudzovat. Maju viac zdravych deti- lebo kvoli spine, bakteriam maju odolnejsi organizmus. keby sme zili v takch podmienkach, casom by sa nas organizmus posilnil-je to vyskusane. Ved chodte na 2 tyzdne na stanovacku: ani sprcha, ani zachod, ani ruky umyt, len potok, priroda, a vas organizmus sa prisposobi :)