Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?
Prečo majú cigáni zdravé deti?
Realita je bohuzial taka, ze sa financne podporuju najma ciganske deti a nicnerobenie ich rodicov. My vsetci platime zivot ich detom a na vlastne nezostava. Vsetko maju zadarmo-skolu, obedy, skolske pomocky, niekedy lutujem, ze som svetlovlasa a zijem usporiadanym zivotom a nie ciganka so 7 detmi od 7 roznych otcov, pricom kazde druhe debilne...
samozrejme vynimky potvrdzuju pravidlo, aby som tu niekoho silno neurazila..oni fakt nemozu zato kde sa narodia, ale ked si predstavim co z nich aj tak vyrastie tak mi ich nieje vobec luto,skor mi je luto ze stat im neustale robi ustupky a podporuje ich a nakoniec sa to aj tak vypomsti,tato tema ma vie vzdy vytocit tak mam tu teraz monology riadne :))
inak house ma pravdu s tym imunitnym systemom,my ludia sme uz tak sterilny voci vsetkemu,ze sa nam to vracia alergiami a kadejakymi bakteriami,ale na veci nic nemeni co za hoveda su cigani
ktory cigan by si vazil nieco co dostal zadarmo,radsej to zdevastuje ako sa len da!a ake skoly zase?nech sa uz spamataju fakt,oni by sa uz radsej nemali ani rozmnozovat lebo nas o chvilu oni sami vysackuju z tohto statu
Ludia citali ste spravy ze pre romske deti idu vybudovat internatne skoly samozrejme zadarmo a budu ich ucit!!!!!!!Pre boha ved sa uz preberte z nich nikdy nic nevychovate a co nase deti ??? Mi im musime platit skoly a nikto sa ma nepyta ci mam z coho.Uz ma to fakt nebavi .
videli sme už niekedy potkaní rodokmeň? je presne ako cigánsky- aj potkaním samcom je jedno, či si šúknu s matkou alebo s dcérou.... tak isto cigáni žijú ako potkani... ale samozrejme potkany sú inteligentné zvieratká tak ich už nejdem urážať porovnávaním....
Pokial sa naparuje v pribuzenskom vztahu
co u nich nie je ziadny problem a zabrana dokonca i zvierata si robia prirodzeny vyber oni nie ale podla mna je to v trenovanom imunitnom systeme sam som videl ako romka davala svojmu malemu decku chlieb so zalenou salamou z kontajnera.Anglicky vedci robili vyskumy ohladom alergii a prisli na zaujimavu vec ze ked imunitny system nema proti comu bojovat pusti sa akoby sam do seba takze z toho vyplyva ze vela
hygieny moze aj skodit...
to ma pravdu engel s tym ze su to vynikajuci hudobnici a tanecnici, presne to najlepsie vedia, natriasat sa do kamier tv joj alebo markizy a okrem toho nevedia NIC! a ake odstrkovanie na okraj spolocnosti?? to nemyslis vazne..takej podpory od statu aka sa im u nas dostava sa im nikde nedostane! trochu reality do tych prispevkov engel, ja mam s nimi len zle skusenosti, s honenim si v autobuse a na staniciach no nic moc, a to vecne sa pchanie a pokrikovanie po autobusoch a vlakoch, a tie ich deti zubozene biedata, ktore zobraju od cudzincov aj od nas drobne aby mohli ist na kolotoc(nebol to kolotoc bolo to nieco ine kde som pracovala takze overene!) och mi trha srdce, su to mutanti a analfabeti ktori sa inak ako velkym X-kom podpisat nevedia! hlavne ze maju doma kiwi, pomarance a velky LCD televizor ale ze chodia po soploch a gecoch to im nevadi!
Čaute všetci, som nemyslela choroby ako svrab, škulavosť... ale take genetické, ako to čo som vyššie spomínala. Asi to budu mať v génoch. Moja teta jedla vitamíny počas tehotenstva, všetko čo sa patrí a napriek tomu ma dieťa s razstepom pery a podnebia. Tak sa čudujem, lebo ciganča som ešte nevidela s razstepom. alebo len o tom neviem.
To, ze su ciganske deti zdrave, nie je pravda.