Prečo majú cigáni zdravé deti?

Príspevok v téme: Prečo majú cigáni zdravé deti?
lilis

Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?

mira

Otázka medzi riadkami znie : prečo majú niektorí slušní ľudia, dodržiavajúci hygienu a navštevujúci lekárov postihnuté deti ??

Je to preto, že lekári nepoznajú príčiny chorôb a nevarujú ľudí pred nimi. Dnešná civilizovaná vysoko rafinovaná a chemizovaná strava vedie k degenerácii. Na prírodu sa kašle, dobré je len to chemické. Pod hygienou sa rozumie navaliť tam kopu chémie, aby to bolo sterilné. Organizmus ale na chémiu nie je stavaný.

vgkp

Ja si myslím, že cigáni, len sa narodia a už su dementný. Nestarajú sa o nič, takže majú rôzne choroby, len sa nevie o aké diagnózy ide.

ninuška

rómska mamička porodí dieťa,doktor jej vraví:blahoželám,máte zdravé dievčatko. a ona na to:óóóóóó

pincuska

Zdanie klame.Vobec to nie je pravda.Romovia nemaju zdrave deti.Ved ich maju chore az az.Uplne zdegenerovana rasa s vaznymi chorobami.Robila som casto s nimi.Ver mi.Kazde tretie je chore.

rrrr

skôr nechápem túto tému. Neviem ale asi si veľa cigánov nevidela. Nejdem tu písať čo sú zač a ani ich rozoberať. Toto je dosť citlivá téma a popravde ich veľmi nemusím. A to že je každé druhé cigánča škuľavé to nepočítaš...

liberrta

ale treba si uvedomit, ze maloktory cigan sa dozije vysokeho veku. v detstve su "akože" zdrave, no co v dospelosti....