Prečo majú cigáni zdravé deti?

Príspevok v téme: Prečo majú cigáni zdravé deti?
lilis

Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?

....

Iba taka perlicka na okraj.Dnes pacientka XY(ciganka),prvy kontakt so zdravotnickym zariadenim.Hadajte s akym?Tehotenska poradna...

fialocka79

suhlasim s kvak a so ....
cigani nemaju zdrave deti,oni len nenavstevuju lekarov,kaslu na vsetko,bud sa vyzdravie alebo zdochne, hlavne ze zatial nan dostavame peniaze a ked sa pominie narobime si dalsie. ake jednoduche. a ked nahodou nejake otrci kopyta,hned zavolajme markizu a jojku nech cely svet vidi ako zijeme biedne.

presne tak kvak

zlo a zatrpknutost? ked to zijes ty pako v romantickom filme? sa preber! ja nikomu nic zle nezelam ale to by si si asi musel precitat pozorne ty svaty clovek.iba hovorim ze by som ti dopriala byvat s nimi a spoznat ich mentalitu.ale ty si zrejme rom podla vsetkeho,takze vies o com som hovorila.

....

Kto s nimi nemusi zit,nepletu sa mu denno-denne pod nohy,tak ten nevie co su zac.Mudruju iba ti,ktori ich poznaju tak nanajvys zo sprav v TV.

....

A keby ste tie cigancata v nemocnici videli,ta radost,v teplucku,v cistom,napapkane a potom pridu "rodicia" sa este aj stazovat,ze na nich "penezi bereme" a sa nestarame.Sak sme povinni...

engel

Netreba nikomu nic priat,lebo sa moze naspat obratit..Zlo a zatrpknutost znie z tvojej spravy..Nalad sa na ine frekvencie a nhed bude svet krajsi..

presne tak kvak

Presne tak,su ich plne nemocnice,soplave,kasluce a s chrastami od svrabu.
Vedla na izbe minule lezalo mesacne babo,sestricky ho piplali,bolo tam koli podvyzive,mamicka mu nemala kedy otrcit prsnik lebo bola vkuse ozrata.
tebe by som engel dopriala tyzden v takej osade s chudacikmi nepochopenymi cistymi bytostami nevinnymi.
a urcite by som si nezamienala pojem "zivotaschopne" s pojmom drze,nevychovane,vulgarne a agresivne.

....

Ciganca nie su zdravsie.Ved detske oddelenia v nemocniciach su plne ciganciat,iba sa trocha ochladi,hned su tam v uschove.