Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?
Prečo majú cigáni zdravé deti?
Predpokladam,ze engel zije v inom state,Slovensko to urcite nebude.
engel, s tym hulenim by si mal/a seknut :D:D:D:D
Iba taka perlicka na okraj.Dnes pacientka XY(ciganka),prvy kontakt so zdravotnickym zariadenim.Hadajte s akym?Tehotenska poradna...
suhlasim s kvak a so ....
cigani nemaju zdrave deti,oni len nenavstevuju lekarov,kaslu na vsetko,bud sa vyzdravie alebo zdochne, hlavne ze zatial nan dostavame peniaze a ked sa pominie narobime si dalsie. ake jednoduche. a ked nahodou nejake otrci kopyta,hned zavolajme markizu a jojku nech cely svet vidi ako zijeme biedne.
zlo a zatrpknutost? ked to zijes ty pako v romantickom filme? sa preber! ja nikomu nic zle nezelam ale to by si si asi musel precitat pozorne ty svaty clovek.iba hovorim ze by som ti dopriala byvat s nimi a spoznat ich mentalitu.ale ty si zrejme rom podla vsetkeho,takze vies o com som hovorila.
Kto s nimi nemusi zit,nepletu sa mu denno-denne pod nohy,tak ten nevie co su zac.Mudruju iba ti,ktori ich poznaju tak nanajvys zo sprav v TV.
A keby ste tie cigancata v nemocnici videli,ta radost,v teplucku,v cistom,napapkane a potom pridu "rodicia" sa este aj stazovat,ze na nich "penezi bereme" a sa nestarame.Sak sme povinni...
Netreba nikomu nic priat,lebo sa moze naspat obratit..Zlo a zatrpknutost znie z tvojej spravy..Nalad sa na ine frekvencie a nhed bude svet krajsi..
Presne tak,su ich plne nemocnice,soplave,kasluce a s chrastami od svrabu.
Vedla na izbe minule lezalo mesacne babo,sestricky ho piplali,bolo tam koli podvyzive,mamicka mu nemala kedy otrcit prsnik lebo bola vkuse ozrata.
tebe by som engel dopriala tyzden v takej osade s chudacikmi nepochopenymi cistymi bytostami nevinnymi.
a urcite by som si nezamienala pojem "zivotaschopne" s pojmom drze,nevychovane,vulgarne a agresivne.
Ciganca nie su zdravsie.Ved detske oddelenia v nemocniciach su plne ciganciat,iba sa trocha ochladi,hned su tam v uschove.