boze ludia poradte mi co mam povedat kamoske prave dnse sa mi zverila ze je v stvrtom mesiaci tehotenstva ale ona ot dieta nechce a pravidelne sa bucha do brucha ma uz nanom modriny moze tak potratit?? nechcem aby si ublizila ale neda si povedat moze sa tomu dietatu v 4 mesiaci stat daco ked si tak silno pestuje do podbruska??? ma ho uz dost nafuknute a proste aj test ma pozytivny setko len ona ho nechce a stale sa bije moze tak potratit?? prosim surne povedzte mi ci je mozne ze potrati diki moc
Potrat.....
niekedy moze test vyjst pozitivny pri cystach...
btw, mna tak napadlo, co ak prave tie problemy s tym bruchom ma z toho ako sa udierala, ved ked si porobila aj modriny, dost pochybujem, ze jej maternica to prezila bez nasledku...
hlavne doktorovi
Aj ja dufam :) Dobru noc prajem, idem uz spat.
Hech, dakujem, aj ja som rada, ze som ti aspon takto mohla pomoct. Kludne aj nabuduce napis, ak nieco :)
Mozno je to tym, ale skor si myslim, ze ziaden plod ani nic podobne nebol. Bol by skor zazrak, keby otehotnela sposobom ako si opisala. Moze to suvisiet s tym zdravotnym problemom. V kazdom pripade ju dotlac k doktorovi, chod s nou, ked nebude chciet ist :)
Lucinka33 no to ani mne ale citala som co pisali kadejake baby co mali s takym skusenost ze im vysiel pozytivny a o par dsni negativny ze ten plod nebol dostatocne silny nato aby priezil mozno daco take mala aj ona no kazdopadne budem ju musiet dotlacit k lekarovi lebo to brucho ju stale trapi ...asi to bude nieco ine ale keby si videla aka bola stasna ked tam mala len jednu ciarku:) som sap otesila ze uz si nebude tak ublizovat:)
A snad to nebude nic vazne, mozno nejaky zapal alebo co.