boze ludia poradte mi co mam povedat kamoske prave dnse sa mi zverila ze je v stvrtom mesiaci tehotenstva ale ona ot dieta nechce a pravidelne sa bucha do brucha ma uz nanom modriny moze tak potratit?? nechcem aby si ublizila ale neda si povedat moze sa tomu dietatu v 4 mesiaci stat daco ked si tak silno pestuje do podbruska??? ma ho uz dost nafuknute a proste aj test ma pozytivny setko len ona ho nechce a stale sa bije moze tak potratit?? prosim surne povedzte mi ci je mozne ze potrati diki moc
Potrat.....
OMG - moze to byt kludne to, co sa odlupuje z maternice (newim nazov) to ked sa vyjicko neuhniezdi tak spolu sa odlupuje aj s krvou a tak vznika menzes.... myslim...
ak ma pozitivny test tak je tehotna
tak ale stalo sa ti to dakedy? ze kusy koze?? a dva dni jej to trvalo to je nejake cudne nie?? podlamna to nieco signalizovalo...ona teraz v nedelu by mala dostat kramy ale vdaka tym priznakom tusi ze uz nic nebude a a uz len tym aka je vystresovana a povedat jej aby sa nestresovala je zbytocne ked vidi ako jej rastie brucho:(
tak krvna zrazenina moze byt kludne aj pocas normalnej menstruacie. Odporucam ihned za gynekológom, cez net nema zmysel sa o tom bavit. Tam treba urobit komplexne vysetrenie a vylucit napriklad zapal, cystu na vajecniku a pod...
Povedz jej, nech nestresuje. Ked mala normalne aj menstruaciu doteraz, bolo by nepravdepodobne, ze je tehotna. Aj ked niektore zeny maju, aj ked su tehotne. A to, ze v posledny den vychadzali take kusky je asi normalne, to su take posledne zvysky menstruacie.
nie náhodou vela krvi - akoby krvná zrazenina ? to je normálne ..
Tam kludne nemusi ist o tehotenstvo, ale napriklad o zapal maternice kedy je oblast podbruska opuchnuta, a je to sprevadzane vytokom, ale ked by bola v stvrtom mesiaci ako hovoris tak to by uz bolo trosku vidno plod ma v tom obdobi uz 16 cm takze to vidno
nanic sa nestazuje...a tvrdi ze nepribrala a dokazuje to tym ze vzdy ked sa normalne najedla a sla spat tak ako kazdy normalny clovek rano ma mensie brucho lebo ti vytravy a ona vravi ze teraz aj ked cely den nic neje a rano stane je to brucho stale rovnake nafuknute velke...preto je uz zufala