Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrat.....

Príspevok v téme: Potrat.....
zufala kamoska

boze ludia poradte mi co mam povedat kamoske prave dnse sa mi zverila ze je v stvrtom mesiaci tehotenstva ale ona ot dieta nechce a pravidelne sa bucha do brucha ma uz nanom modriny moze tak potratit?? nechcem aby si ublizila ale neda si povedat moze sa tomu dietatu v 4 mesiaci stat daco ked si tak silno pestuje do podbruska??? ma ho uz dost nafuknute a proste aj test ma pozytivny setko len ona ho nechce a stale sa bije moze tak potratit?? prosim surne povedzte mi ci je mozne ze potrati diki moc

CMu_Q

OMG - moze to byt kludne to, co sa odlupuje z maternice (newim nazov) to ked sa vyjicko neuhniezdi tak spolu sa odlupuje aj s krvou a tak vznika menzes.... myslim...

zufala kamoska

tak ale stalo sa ti to dakedy? ze kusy koze?? a dva dni jej to trvalo to je nejake cudne nie?? podlamna to nieco signalizovalo...ona teraz v nedelu by mala dostat kramy ale vdaka tym priznakom tusi ze uz nic nebude a a uz len tym aka je vystresovana a povedat jej aby sa nestresovala je zbytocne ked vidi ako jej rastie brucho:(

miso

tak krvna zrazenina moze byt kludne aj pocas normalnej menstruacie. Odporucam ihned za gynekológom, cez net nema zmysel sa o tom bavit. Tam treba urobit komplexne vysetrenie a vylucit napriklad zapal, cystu na vajecniku a pod...

Lucinka33

Povedz jej, nech nestresuje. Ked mala normalne aj menstruaciu doteraz, bolo by nepravdepodobne, ze je tehotna. Aj ked niektore zeny maju, aj ked su tehotne. A to, ze v posledny den vychadzali take kusky je asi normalne, to su take posledne zvysky menstruacie.

zufala kamoska

no ja som to nevidela ale tvrdi ze to nebola krv to aj ked chytila do ruky ako keby kusy koze odlupenej takee hnede bolo to zevraj take cudne nikdy to este nemala ale ze krv to urcite nebola...co to mohlo byt? posledne kramy?? alebo co??

zufala kamoska

no zevraj vytok nema este mi povedala ze mala kramy este aj minuly mesiac ale v posledny den namiesto krvy ako keby vysli kusky koze co to moze znamenat? trvalo to dva dni?,ako jej mam poradit co tomohlo byt??

miso

Tam kludne nemusi ist o tehotenstvo, ale napriklad o zapal maternice kedy je oblast podbruska opuchnuta, a je to sprevadzane vytokom, ale ked by bola v stvrtom mesiaci ako hovoris tak to by uz bolo trosku vidno plod ma v tom obdobi uz 16 cm takze to vidno

zufala kamoska

nanic sa nestazuje...a tvrdi ze nepribrala a dokazuje to tym ze vzdy ked sa normalne najedla a sla spat tak ako kazdy normalny clovek rano ma mensie brucho lebo ti vytravy a ona vravi ze teraz aj ked cely den nic neje a rano stane je to brucho stale rovnake nafuknute velke...preto je uz zufala