ahojte:)mam len 14 rokov a moznoze mi vsetci poviete ze este casu plno...ale mna to hrozne trapi..nemozem sa takto na seba pozerat..tricka s vystrihom nepripadaju ani do uvahy:(viem ale ze takato uz ostanem, lebo moja mama je taka ista...chcela by som poprosit o radu...da sa proti tomu nieco urobit?myslim mimo naucit sa s tym zit:(ako to riesite vy ostatne?dakujem za kazdu radu:))
total plocha:(pomooooc
mam 20:)
hmmm:
no tak predpokladam,ze si bral aj vynimky do uvahy,co sa tyka zien s vystrihmi apod.,lebo ja milujem krasne vystrihy,lebo mam bezproblemovy dekolt 3-ky a PEVNE,ziadne ovisnute,stihlu postavu,hnede dlhe huste vlasy a nie som na jedno pouzitie a neznasam takych chlapov,ktori si nieco take povedia o takych dievcatach ako ja.ja nemam vystrih preto,lebo chcem,aby mi do neho pozerali chlapi,ale preto,ze take tricka su pre mna najkrajsie a ked zoberiem kratku suknu,tak len preto,ze sa to paci MNE.
v mnohych veciach mate dost cudne nazory a si myslite,ze ked zena zoberie nieco pekne,tak len preto,aby niekoho zbalila??mozem ti napisat,ze nie
hmmmmmm ...ten nick na azete sa neda nacitat ..
nemas ho zle napisany??
suns suhlasim s tebou...mas pravdu asi je to tak...aa este ze:Dkolko mas rokov ?
noo v 15 som bola taka plochejsia, hej, lebo mi prsia len zacali rast... a podrastli a su take do ruky.. A, B tak 75 :) takze nebojte, ako vravim... s tymi chlapmi je to podla mna tak, ze sa im paci to, co maju doma.. A keby sme si ich dali zvacsit, tiez sa im to bude pacit lebo budu nase:)
Timkova ich mala moc velke, mne by stacila polka :-)
nezúfaj, ženy ktoré majú maličké prsíčka vyzerajú mladšie a mnohí chlapi majú z veľkých prŕs strach, aj ja k nim patrím. vždy som mal rád, ked mala žienka maličké, alebo iba bradavky. A navyše, nebudú ti nikde zavadzať, môžeš kľudne športovať a užívať si života. Ved práve včera som čítal, že ANdrea Timková, tuším tak sa volá si dala silikony vybrať a teraz je spokojná, lebo jej nezavadzajú.Ale ked ťa to bude trápiť aj v 18tich, tak si potom môžeš dať väčšie urobiť..
HMMMM kolko mas rokov ak smiem vediet?:)