Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

total plocha:(pomooooc

Príspevok v téme: total plocha:(pomooooc
klaudika

ahojte:)mam len 14 rokov a moznoze mi vsetci poviete ze este casu plno...ale mna to hrozne trapi..nemozem sa takto na seba pozerat..tricka s vystrihom nepripadaju ani do uvahy:(viem ale ze takato uz ostanem, lebo moja mama je taka ista...chcela by som poprosit o radu...da sa proti tomu nieco urobit?myslim mimo naucit sa s tym zit:(ako to riesite vy ostatne?dakujem za kazdu radu:))

catwoman

Veď čo je malé, to je milé, niee??? Na veľkosti predsa nezáleží a komu áno, s tým si nemám čo povedať :) Ani mne sa nijako nepošťastilo v tej oblasti, aj keď ma to hnevalo, tak ako teba, je mi to už jedno a páčia sa mi také, aké sú :) Aspoň si ich po deťoch a v štyridsiatke nebudem musieť strkať do ponožiek :D A okrem toho, prsia rastú do 20tky, ale pravdaže, že to záleží aj od génov... Ale tie nemusia byť len po mamine. Tak sa tým netráp... :)

ssia

ja by som nechcela veľké prsia...pripadá mi to také vulgárne, neestetické a nepraktické. aj keď mužom sa to páči, ale čo ma po nich? mne sa páčia tie moje také aké sú...malé a milé:)))))

laura123456

ja mam 21 a mam 70A ...takze sa len modli a dufaj, ze tak neostanes... no musim povedat, ze genetika sa v tomto asi dost pomylila :(

lins.

ja som mala opačný efekt. Od 13 do 17 rokov som mala veľké prsia. Na fotkách som mala hádam aj najväčšie v triede. ale to bolo tým, že som nebola postavou vyvinutá. taká chudunká som bola. a potom som trošku pribrala, narástla a zozenštela a prsia ostali rovnaké. takže teraz ich mám malé. veľmi. 70 A.

boz

Klaudika, ked som mala 14 rokov tak som bola ako prevrateny lavor, ale ked som prisla po prazdninach na strednej v 17-tich do skoly... prsia mi narastnli az v 17 rokoch... mas este cas. Prosim len neber nijake tabletky, nechaj to vsetko na cas... Ved ktoreho chalana nedostnes teraz... ti sa budu o teba bit o 10 rokov!!! Ber ma doslova. Ja som bola fakt ako chalan a teraz je zo mna kocka aj prsiami aj so zadkom...

CMu_Q

mam to lekarsky potvrdene - je to z HAK, sak 19 rokov som nebola chora VOBEC, ziadne problemy, vsetky prehliadky OK, a po roku uzivania katastrofa - kardiolog mi povedal ze tu ma 80 percent zien ktore brali HAK (cize 80perc. ktore brali su chore na srdce) - on uz je doslova zvyknuty ... a aj ini mi to potvrdili - kozna, gynekolog, endokrinolog.... a bola som prinutena vysadit

inge

Baby ja nechapem preco do 20tky riesite ze mate male prsia!ked tak to rieste potom, 90tim percentam z vas este ani nezacali rast :)nebojte kazdej dorastu a neni to najdolezitejsie na svete kazda ma nieco pekne na sebe a rady tipu pi vela mlieka... no dobre som sa zasmiala nic v zlom

madison

no tak moja mama ich ma akurat.. ale aj ja som chuda.. mam 45 kg/ .. a vysku nwm cca 166 nechcem trepnut.. a ty ??

breza1

klaudika: ved som ti pisala, že na to nieje riešenie. V 14-15 sa vyvyjaju mliečne žľazy, tak musis počkať. Skus piť mlieko, ale to domáce alebo čaj anizovy a fenugreek...ale tiez nie na litre...:-)) aj ja mam male, mam 17 , ale akoby sa zacali trochu prebudzať...tak čakám..