Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

total plocha:(pomooooc

Príspevok v téme: total plocha:(pomooooc
klaudika

ahojte:)mam len 14 rokov a moznoze mi vsetci poviete ze este casu plno...ale mna to hrozne trapi..nemozem sa takto na seba pozerat..tricka s vystrihom nepripadaju ani do uvahy:(viem ale ze takato uz ostanem, lebo moja mama je taka ista...chcela by som poprosit o radu...da sa proti tomu nieco urobit?myslim mimo naucit sa s tym zit:(ako to riesite vy ostatne?dakujem za kazdu radu:))

zabicka1611

garantujem Ti ze hej..jej mamina tiez nema ziadne..a jej sestra ma zasa az moc velke...vzdy sme si mysleli ze bude mat len take male..a keby si ju videla teraz....sa to neda porovnat..ale to uz je na Tebe..ja ta nechcem na nic navadzat..to je len skusenost, ktoru moc dobre vidno :)

CMu_Q

poviem strucne, lebo som uz o tom vela pisala v inych temach...: polovica vlasov fuc, doteraz padaju,aj ked som vysadila...oblicky prestavaju fungovat,zmensuju sa, napadnute bakteriami-plesne (HAK zmenou hormonov sposobuje premnozenie kvasiniek, plesni, hub v tele - clovek to takmer nikdy nespozna, az ked je neskoro) dalej oslabenie srdca, beriem na to lieky, znizena/nemozna sanca otehotniet, kvoli zblaznenym hormonom.... podotykam -BOLA SOM ZDRAVA AKO RYBA - toto je dosledok hak pocas roka a brala som jednu z najdrahsich, 1300/3 mesiace
...o dalsich neziaducich ucinkoch by si si mohla precitat na fore v inych temach, bolo tu toho AZ AZ popisane!!!

klaudika

olega hej hej aj ja som pocula s tou genetikou...mam este dve strasie sestry ale tie su upne ine jak ja...prsia maju aspon trojky obe...no ja som cela mama..a v tomto bohuzial tez:(

olega

No ked zacala brat HAK v patnastich,tak prsia jej narastli prirodzenym vyvojom vplyvom telu vlastnych hormonov. Z HAK-u sa prsia zvyknu naliat vodou, su zdurene a je to docasne. Nepriberaju na tukovom tkanive. Dufam ze som vas vyviedla z omylu. Inak hovori sa ze ked chces vediet aka budes ked budes starsia, pozri sa na svoju mamu.. genetiku neoklames. Vlastne oklames-implantatmi.

CMu_Q

po 1./ preco ako jedine vychodisko povazujes HAK? Uvedomujes si ze HAK priserne skodi telu a o to viac dievcatu co ma 15rokov, dnes ti nikto nic nezisti, ale po par rokoch uvidis ake to malo nasledky!
po 2./ keby aj zacala brat, ved je to vec len jej rozhodnutia, je minimalna sanca, ze by mala podobny osud ako tvoja kamoska, ze jej pekne narastli prsia, aj keby zacala brat ten isty druh HAK nikde nie je pravidlom napisane ze tak bude! A takisto aj s ochabnutim po vysadeni, bolo to mnoho takych co mali krasne prsia pocas uzivania HAK, po skonceni im splasli a urobili sa skarede jazvy, strie a ovisli, co je normalne (strie sa mozu urobit aj ked naraz rychlo narastu)-uz aj chalan sa tu stazoval ako jeho frajerke dodrbala HAK prsia! :)
po 3./ z HAK prsia NERASTU! len sa naplnia vodou! je to to iste ako ked z HAK "kvazi priberies" - to sa len nalejes vodou mno a tak ci tak niektore po vysadeni schudnu, niektore ostanu na tej istej vahe ako pocas uzivanie - nikdy nemozeme absolutizivat vsetky skusenosti s HAK s ktorymi zeny prichadzaju na fora!!!

klaudika a ty si rozmysli tuu HAK, nikto ti nece zle, len je to vazna vec, a aby som aj nieco k teme povedala, som jedna z tych ktora ma tiez male prsia ( a tiez som brala rok HAK, lenze uz nikdy viac! bola som mlada, hlupa, nepoznala som, co to vsetko obsahuje a ako nici zdravie)... s tymi prsiami - no tazko, kezde to ma aj maminka, bud ked budes starsia tak plastika (co ja by som nikdy nepodstupila, tiiez je to rizikove) alebo sa s tym prosto zmierit... Vies, kazda sme taka, aku nas ten tam hore stvoril, a najlepsie budeme fungovat take ake sme, prirodzene, ziadne synteticke hormoony, skalpel... je len vecou psychiky sa s tym vysporiadat (a v tomto nebooj nie si sama) drz sa moja :)