Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

total plocha:(pomooooc

Príspevok v téme: total plocha:(pomooooc
klaudika

ahojte:)mam len 14 rokov a moznoze mi vsetci poviete ze este casu plno...ale mna to hrozne trapi..nemozem sa takto na seba pozerat..tricka s vystrihom nepripadaju ani do uvahy:(viem ale ze takato uz ostanem, lebo moja mama je taka ista...chcela by som poprosit o radu...da sa proti tomu nieco urobit?myslim mimo naucit sa s tym zit:(ako to riesite vy ostatne?dakujem za kazdu radu:))

klaudika

madison: tak ked zboku tak nieco...ale velmi velmi malo..da sa povedat ze vobec...ty este nemas ani menstrulaciu?ja uz mam bude tomu dva roky a plocha som jak lata aj tak:(psychickeho povodu?no to nwm..byvam aj ja niekedy nervoznjsia ale nemyslim ze by to mohlo nieco s tym...aj tvoja mamina nema takme nic?

madison

no to my neuveris ale JA mam ten isty PROBLEm.. presne ,, a ked sa pozries z boku nemyslim sikmo len normalne tak ti trochu odstavaju ?? lebo mne vobec,.,. a to mam o mesiac 15 .strasne ma to trapi pretoze som este nevidela dievca v mojom veku take ploche .. kazda ma aspon nieco .. ja nic .. mam ist po 15 k doktorke v com moze byt chyba ?? a som citala ze menzes dostanes az cca 2 roky potom ako ti zacnu rast prsia ... dostanem v 16 ?? bojim sa toho ze ani v 15 a pol nebudem mat ziadne . moze to byt aj pSYCHICKEHO povodu?? som casto nervozna ..

CMu_Q

nie cosi, s tym zamerom urcite nie, brala som to lebo som mala bolestivu menstruaciu, nepravidelnu,... a takisto ako ochranu.... a vidis ako to dopadlo,... inak lekari ti tazko nieco zistia len z pecenovych testov ktore su povinne, lebo tie testy co robia kazdy pol rok sa nezameriavaju na to podstatne, len na pecen ...setko ostatne, ako napr. dopad na srdce, oblicky, a pod... uz testy neobsahuju

klaudika

plocha2: vraj pivo abo nieco take pomaha..ale tak s tym aj brusko rastie...teda nwm ci prsia ale brucho zaista:D

klaudika

breza1: jj viem uz som kukala:(...ale vacsinou si davaju baby len rady ako to vydrzat...nie ako sa to pokusit zmenit prirodzene