Poraďme si navzájom :) alebo hľadá sa kamoška na chudnutie

winnie

viem len tolko ze mam v stitnej uzol - vola sa to ze teply uzol ale lieky som nedostala ziadne len mam ist na kontrolu o pol roka :( no chudne sa chudne, ale teraz mi to ide pomalsie uz ... a delena strava je celkom fajn je to nieco podobne ako 90-dnovaa...

ZABICKA: a ako chudnes? :)

gretka

winnie, ja som rozmyslala nad tou delenou stravou, je to nieco ako 90.dnova dieta, ale nieco uplne ine?
To ze mas zvysenu funkciu st.zlazy, je vsak aj na nieco zle, nie? nie len ze sa z toho chudne, uz som vela o tom pocula

zabicka1611

jeeej..winnie - ja mam iez zvysenu funkciu stitnej zlazy....zacala som chudnut tak dufam ze do leta cosi zhodim :)

winnie

no prvy rok za dva mesiace 10kg dolu menej som jedla a viac sportovala, potom som prestala a rozozrala som sa ale nic som spat nepribrala nastastie a minuly rok od jula do oktobra som zhodila 20kg delenou stravou a cvicenim, ale mam aj zvysenu funkciu stitnej zlazy. takze tak... co jedavate na veceru? ja uz nechcem dietovat skor chcem jest pravidelne mensie porcie, ale tie vikendy su hrozne

inf

Ahojte prave vcera som sa len tak ponevierala po internete a nasla som super klub Podme spolu chutnut je to na www.netsity.sk v klube zdravie welnes. dobre som sa pobavila a normalne som zabudla na veceru a to je u mna uspech.

gretka

zuzana, zacala som pravidelne sportovat 4 krat do tyzdna, tym som zhodila 2 kg, ale tak ze sa uz nevratili a posledny rok som upravila stravu, ale hlavne zacala som pravidelne jest a tym mi zisli dalsie.