Ahojte, ja už toho mám veľa za sebou, ale od nového roka som sa nejak rozožrala,schudla som uz 30kg a posledných 5 musím do leta zvládnuť. Cez týžden sa stravujem ukážkovo, ale víkendy su katastrofálne... potrebujem kaomošku s ktorou si o tom popíšem, pomeníme rady, recepty, skúsenosti. Je tu niekto?
Poraďme si navzájom :) alebo hľadá sa kamoška na chudnutie
katie29 vitaj medzi naaami :)))
fuha, to je dost :)
takze asi 2 tyzdne denne 500kcl makacky jedno kilo dole...
tusim 30 000kJ ...kilo cisteho tuku.. sa mi zda, ze tak som citala:)
viete niekto poradit s mojou pomotanou otazkou? :)
ahoj dievcata, chcela by som sa opytat, mozno niektora budete vediet, kolko spalenych kalorii,resp. kj predstavuje jedno ciste kilo tuku. moja otazka vlastne smeruje k poctu hodin stravenych cvicenim a realnou stratou vahy.
cisto teoreticky, ked cvicim hodinku denne aerobne cvicenie pri ktorom spalim cca 500kcl, kolko hodin, pri nezmenenej strave a ustalenej vahe, bude predstavovat znodene kilo cistej vahy?
Ahojte baby, rada by som sa k vam pridala
no som zvedava ako dopadne tento vikend dufam ze dobre asi sa zasobim ovocim a to budem chrumat :)))
Ahoj winnie, tak to sa ti podarilo dobre schudnut, ja triez potrebujem aspon 30kil, ale mam to naplanovane za take 2roky....., zatial drzim 90 dnovu dietu, cvicim kalanetiku, a chystram sa na beh, az sa sneh roztopi a korcule, tie su vraj najlepsie, tak skus mozno sa podari...., a tie vikendy? no ja vzdy myslim na to, ze kvoli nejakemu jedlo je skoda vsetko to trapenie pokazit....
tak ako ste na tom dievky??:)))
no neviem ale je to mozne ze sme si pisali :)