Antonov 24

syma

som s tebou dnes sme boli na cintorine zapalit sviecky pri velkom krizi, mysleli sme na vsetkych tych dobrych ludi, ktori tam zahynuli, drz sa nika

Nikola0704

Pridávam sa a prajem celej rodine veľa zdravia a pevnej vôle pri zdolávaní ťažkých životných situácií.

nika

ahoj syma
...bola som s malym v nemocnici mal tazkosti z dychanim, ta predstava ze aj jemu sa moze nieco stat bola hrozna...
uz sme zasa doma a je to OK, bolo to od zapalu

ika

Mne zomrel otec, keď som mala rok a desať mesiacov. Mama celý život
"čarovala", aby sme to s bratom nepociťovali. A ani sme to nepociťovali. Dala nám všetko čo len mohla a nikdy sa nesťažovala. Až keď som sa vydala a mám svoje deti, ktoré majú otca, pochopila som o čo všetko som touto stratou bola ochudobnená. Mamke som nesmierne vďačná za všetko čo nám dala, hoci ostala sama. Nika, prajem Ti aby si aj Ty našla tú silu, ktorá Ťa donúti ísť ďalej - kôli tým detičkám. Aby aj ony raz mohli o Tebe povedať to čo ja o svojej mamke. Určite by to tak chcel aj Tvoj manžel, ktorý bude s Tebou aj deťmi ako anjelíček - strážniček a bude pomáhať Tebe aj im.
Z celého srdca Ti prajem aby si dokázala prekonať tú veľkú bolesť a dočkala sa rána, v ktoré otvoríš oči a svet sa ti bude zdať opäť krásny...

asara

nika, uprimnu sustrast. Je strasne, co sa stalo, ja som na palube toho lietadla mala kamaratov a kolegov...Dufam, ze sa ti to podari zvladnut...