poznate ten pocit tesnych nohavic? tie pohlady na Vas ked si obzerate tricka, do ktorych sa Vy nevpracete??
Tak Ja som si povedala,ze je s tym uz koniec!! Ziadna drasticka dieta, ziadne nejedenie..proste jest zdravo..vela pit...a samozrejme cvicenie k tomu....rozhodla som sa spravit nieco pre seba a svoje telo..nech sa uz pri kazdom pohlade do zrkadla nezlaknem a nerozplacem!! kto sa chce pridat? pridavam svoje ICQ: 373 320 211!! budeme sa podporovat a vymienat svoje tipy!!
uz ZIADNE zajtra zacnem......DNES..netreba premarnit sancu..ale urobit nieco, co za to stoji!!
začala som to brať vážne :)
zabicka1611.zlato ja som to skušala lenže ked som mala obdobie ppp tak som bola na váhe stále aj po vycikaní,vieš a teraz mi tento zlozvyk ostal,mám v izbe 3 váhy,kolko raz som ich schovala a nevydržala to
Damy, super rozhodnutie, ale preboha preco sa merate kazdy den? sa sledujete co jete? skoncite s tym, zacinte sa hybat, budte prisnejsie na seba v jedeni,a ked urobite prehresok, tak to neomielajte dookola...a makajte dalej. Je to len o vole, ktoru pravdepodobne mate, ked uz ste si povedli a dost..a ide to
zabicka1611:ja som dnes vstala celkom dost skoro už mám kilo dole 168 cm/68,8 kg
zabicka
dakujem za radu...urcite skusim
zabicka:a kolko vlastne vážiš a koľko chceš schudnúť?