poznate ten pocit tesnych nohavic? tie pohlady na Vas ked si obzerate tricka, do ktorych sa Vy nevpracete??
Tak Ja som si povedala,ze je s tym uz koniec!! Ziadna drasticka dieta, ziadne nejedenie..proste jest zdravo..vela pit...a samozrejme cvicenie k tomu....rozhodla som sa spravit nieco pre seba a svoje telo..nech sa uz pri kazdom pohlade do zrkadla nezlaknem a nerozplacem!! kto sa chce pridat? pridavam svoje ICQ: 373 320 211!! budeme sa podporovat a vymienat svoje tipy!!
uz ZIADNE zajtra zacnem......DNES..netreba premarnit sancu..ale urobit nieco, co za to stoji!!
začala som to brať vážne :)
www.youtube.com super videjko...:) cvicme spolu :D
skus si na nete pohladat nieco o sacharidovych vlnach...konkretne nejaky jedalnicek a skus to vydrzat aspon zo 2 - 3 tyzdne a sama uvidis vysledky...neda sa to nazvat dietou...ale je to ucinne..no a na tie nohy..nechaj ich nech si oddychnu a ked bude krajsie pocasie bud zacni bicyklovat alebo korculovat...:)ja osobne by som brala skor korculovanie..tam si pekne vytvarujes ako nohy, zadocek tak aj brusko a hlavne pas :))
Zabicka, prosim ta, ja som ti tu pisala, ohladom toho stepperu. Mozem sa ta este na par veci opytat? Za posledny mesiac som pribrala 4kg. Chcem ich dat co najskor dole, preto chodim aj do fitka. A cvicila som aj na tom stepperi, kvoli ktoremu mam teraz take hrube stehna. A chcem sa ta spytat, vaha mi nejde vobec dole, myslis, ze tuk sa premiena na svaly a nechudnem? Viem, ze sa v tomto smere vyznas, tak budem rada, ak mi odpovies, vopred vdaka!
zabicka1611: ja pijem čistú vodu,potom siluetu a colu light a zero
Jaaaj, zabicka, este, ze ta tu mam! Naozaj dakujem velmi pekne! Vies, ja som citala, ze beh je velmi prospesny a tak som si domyslela, ze stepper je zalozeny na behu, takze bude urcite ucinny! No a vidis, nakoniec su moje stehna este horsie ako predtym!