Kokosový olej

[zruseny1]

prosim vas, ako dlho vam vydrzi ten cisty panensky kokosak? ja ho pouzivam iba na telo, a po dvoch mesiacoch mi akosi zacina inak vonat... nie zle..ale inak... a kedze je neupraveny tak asi nebude jeho trvacnost dlha vsakze?

RNG

Kokosovy olej odporucam natierat na mokre telo, tak sa nanesie ovela menej a vlhka koza sa pod nim udrzi ovela dlhsie(moisturizer) a neutierat sa, ale prirozdene vysusit.

gingerova

No aj na telo som si ho dávala, ale strašne mastná som z neho bola...ale idem si k tomu kokosovému oleju vytvoriť nový vzťah, som na neho zanevrela, chúďatko:), tak ďakujem za rady:)

mirka 23

použila si ho len dvakrát? Ja si ho dávam aj na tvár na noc a je to super, mám ho zmiešaný aj s GSE, ale to nemusiš, aj sam je dobrý, ďalej si ho dávaj na nechty, posilni ich a samozrejme na pokožku namiesto teloveho mlieka a teraz cez leto chráni aj pred slnkom, takže nemusiš použivať chemicke UV faktory no a samozrejme aj na pripravu jedla sa da použiť, ked už nič :)

gingerova

Ďakujem Mirka, pomohla si mi...odskúšam a uvidím, či mi to pomôže:), lebo ten olej mám už rok a použila som ho asi 2x, lebo som sa bála, že sa mi nebude dať zmyť.Nevedela som ho správne použiť, príjemný deň prajem.

mirka 23

no nemusiš rozpušťať, on sa pri dotyku s pokožkou roztopi, ale ak chceš, tak ho daj do tepleho kupeľa, ale nezohrievaj klasicky. A nechaj pôsobiť ako najdlhšie možeš, ja nechavam minimalne hodinu. Ja tieto klasicke šampony nemusim, ale ak maš chemicky farbene vlasy, tak OK. Ale tento šampon by ti mal zmyť olej, je dosť agresivny.

gingerova

Áno, dávala som si ho aj ku korienkom, no to bude asi tým, dobré vedieť:), používam šampón Gliss Kur od Schwarzkopf. A ešte by som sa chcela spýtať, či si ten olej mám zohriať, alebo dať na vlasy nezohriaty, a koľko si ho mám nechať pôsobiť, ďakujem veľmo pekne