Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
neviem aky vyrobok mas, ale panensky kokosovy olej, dostatocne cisty(99%) vydrzi aj roky.
prosim vas, ako dlho vam vydrzi ten cisty panensky kokosak? ja ho pouzivam iba na telo, a po dvoch mesiacoch mi akosi zacina inak vonat... nie zle..ale inak... a kedze je neupraveny tak asi nebude jeho trvacnost dlha vsakze?
Kokosovy olej odporucam natierat na mokre telo, tak sa nanesie ovela menej a vlhka koza sa pod nim udrzi ovela dlhsie(moisturizer) a neutierat sa, ale prirozdene vysusit.
použila si ho len dvakrát? Ja si ho dávam aj na tvár na noc a je to super, mám ho zmiešaný aj s GSE, ale to nemusiš, aj sam je dobrý, ďalej si ho dávaj na nechty, posilni ich a samozrejme na pokožku namiesto teloveho mlieka a teraz cez leto chráni aj pred slnkom, takže nemusiš použivať chemicke UV faktory no a samozrejme aj na pripravu jedla sa da použiť, ked už nič :)
no nemusiš rozpušťať, on sa pri dotyku s pokožkou roztopi, ale ak chceš, tak ho daj do tepleho kupeľa, ale nezohrievaj klasicky. A nechaj pôsobiť ako najdlhšie možeš, ja nechavam minimalne hodinu. Ja tieto klasicke šampony nemusim, ale ak maš chemicky farbene vlasy, tak OK. Ale tento šampon by ti mal zmyť olej, je dosť agresivny.