Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
Kde ho zozeniem ??
gingerova, davala si si ho aj do korienkov? lebo kokosak treba dať len po dlžke vlasov, aspoň 10 cm od pokožky hlavy. A je ešte dôležité, aký šampon maš? Lebo ak maš nejaký jemnejší, nie chemický, tak ten kokosak dobre nezmyje.
Ja ked som si naposledy dávala, tak som mala len troška mastnejšie vlasy, po druhom umyti to už bolo OK. A minuloe som mala už po prvom zmytí vlasy v pohode.
Dakujem Vam pan RNG za vysvetlenie..
Prosim Vas je potrebne po ukonceni protikandidovej diety aj nejaka udrziavacia davka kokosoveho, oreganoveho oleja a citricidalu?
Cukry sa potom mozu uz konzumovat?
sade 8
toto je forum, sluziace na nejaku vzajomnu pomoc, napr. v tom ze v akom obchode sme videli/kupili/vonali/informovali sa na kokosový olej
netusim preco sa hned rozculujes
citam vsetky prispevky pozorne, a VSETKY uz 100 krat vieme ze si zo ziliny, co vsak neznamena ze vsetky ostatne baby tu co maju o kokosak zaujem tiez
tvojmu poslednemu prispevku absolutne nechapem, preco si mam mysliet ze bio je super alebo co. s tych 4 kokosakov co som nasla v predajni som 3 videla v ponuke na bio strankach a pokial ma niekto moznost nemusi vyhadzovat 2,5 eur na postovne za 5 eurovy produkt .nic viac nic menej.je to o radach. ak sa chces hadat-si na nespravnom fore
iskricka, jedle su vsetky(dufam, ze nepripustia na trh skodlive potraviny!!!), ucinne na candidu su vsetky, chutne su len panenske.
Na kozu su vsetky jedle vhodne, panenske samozrejme aj pekne vonaju a o daco lepsie sa vstrebavaju.