Kokosový olej

mirka 23

nikto owen, napisala si to troška chaoticky...:-) Čiže mysliš si, že sa ti niečo vyhodilo preto, lebo si použivala kokosak? Je to velmi málo pravdepodobné. Na ekzemy a podobne veci je kokosak vyborny, ale lepšie je, ak je zmiešany s GSE (Citricidal), vtedy nepotrebuješ žiadne ine chemicke maste. A toto je super aj na vyražky a proste všetky kožne veci.
A možem sa opýtať, aky maš kokosak? Aj ked na tom velmi nezaleži, ale najkvalitnejši je taky, ktory vonia.

nikto owen

ahojte...som si kupila kokosak a mam ho uz na tvari. chela som ho skusit, lebo mam velmi suchu plet a vela vyrazok na brade, skor podrazdene, vysusene a svrbi to a podoba sa to skor na ekzem, ale kozny mi dal dalacin t na akne, mozno mi to viac podrazdilo, tak ho nepouzivam. a problem je v tom, ze sa mi urobili zas dalsie vyrazky, co sa uz nestalo par dni, nesirilo sa to...myslite, ze je to reakcia nan alebo jeho ucinok?

Baja22

Ano, da sa zohnat aj v lekarni....
Ja sa ho tiež chystam kupiť z lekarne. Len, neviete ake je velke balenie toho kokosoveho oleja? A cena je aka asi?

delphia

nemam v umysle si preto davat testy. jednoducho ten olej je "tazky" a podrazdil mi plet. v sucasnosti pouzivam kokosovy, ten je pre mna ovela lepsi. lahsie sa vstrebe a nemam pocit, ze mi "dusi" plet.

Denz

delphia- rd by som ti to zakazal:)
no treba si dat spravit testy aka latka tebe osobne skodi.
Mozno si ale nemala cisty produkt...mozno to bolo parfumovane.pomocna latka,stabilizator,farbivo.....

delphia

??? a teraz akoze co chces??? este za to ja som sa zo spominaneho oleja mohla vyhadzat? ci nie?
snad mi to zakazes?