Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
nikto owen, napisala si to troška chaoticky...:-) Čiže mysliš si, že sa ti niečo vyhodilo preto, lebo si použivala kokosak? Je to velmi málo pravdepodobné. Na ekzemy a podobne veci je kokosak vyborny, ale lepšie je, ak je zmiešany s GSE (Citricidal), vtedy nepotrebuješ žiadne ine chemicke maste. A toto je super aj na vyražky a proste všetky kožne veci.
A možem sa opýtať, aky maš kokosak? Aj ked na tom velmi nezaleži, ale najkvalitnejši je taky, ktory vonia.
ahojte...som si kupila kokosak a mam ho uz na tvari. chela som ho skusit, lebo mam velmi suchu plet a vela vyrazok na brade, skor podrazdene, vysusene a svrbi to a podoba sa to skor na ekzem, ale kozny mi dal dalacin t na akne, mozno mi to viac podrazdilo, tak ho nepouzivam. a problem je v tom, ze sa mi urobili zas dalsie vyrazky, co sa uz nestalo par dni, nesirilo sa to...myslite, ze je to reakcia nan alebo jeho ucinok?
Da sa zohnat aj v lekarni?
ok.
nemam v umysle si preto davat testy. jednoducho ten olej je "tazky" a podrazdil mi plet. v sucasnosti pouzivam kokosovy, ten je pre mna ovela lepsi. lahsie sa vstrebe a nemam pocit, ze mi "dusi" plet.
delphia- rd by som ti to zakazal:)
no treba si dat spravit testy aka latka tebe osobne skodi.
Mozno si ale nemala cisty produkt...mozno to bolo parfumovane.pomocna latka,stabilizator,farbivo.....
??? a teraz akoze co chces??? este za to ja som sa zo spominaneho oleja mohla vyhadzat? ci nie?
snad mi to zakazes?
A???
co take???
moja dcera je alergicka na vsetko....a zlepsilo jej to pokozku a viditelne..
sa to neda ani opisat.
ten olej som neuzivala vnutorne, ale zvonku- na tvar