Žiarlivosť? Alebo namýšľanie?

Príspevok v téme: Žiarlivosť? Alebo namýšľanie?
sunnysweetie33

poraďte mi pleaseee :( môj priateľ je perfektný,milý a !spoločenský! chalan a viem,že ma nadovšetko - už 5rokov - ľúbi..ALE:ja ešte stále pociťujem žiarlivosť..napr.boli sme v spoločnosti a on sa bavil so svojimi kamoškami..ale mne to nepripadalo,že sa s nimi len baví,ale že s nimi aj flirtuje,proste ako keby chcel byť stredobodom pozornosti a robil všetko preto,aby si ho všimli..pritom sedel pri mne a držal ma za ruku a sem tam pobozkal..je chyba vo mne,že si namýšľam somariny alebo "žiarlim" oprávnene???poraďte pleaseeee.(keď sa s ním o tom bavím,tak mi povie,že si namýšľam hlúposti,lebo že on chce len mňa..)

ivetuss

Ahojte..ja som s priatelom 1 rok..a nikdy sme sa nehadali..no teraz sme v novej peaci a robi na linke s babami..a mne vadi ze sa s jednou z nich rozprava..nesadli sme si..a ja mem teraz take halusky.ze ma klame..lebo mi tvrdy ze sa nerozprava..ale ja " zhoda okolnosti" idem okolo tak su v plnom rozhovore..a ja potom disranem nervy a hadame sa ah do 2 rana..a navyse jej dal svoj fb po 3 dnoch ..a mne nic nepovedal..ale hned som ho vymazala a uz sme to neriesili..ja neviem o com sa rozpravaju..a aj to ma trapy..ci ma neohovaraju..a tak je neviem ci je to ziarlivost.alebo si len domyslam...ved viem ze 12hodin v robote nemoze byt ticho.ale preco prave s nou..ked vie ze mbe to vadi...dakujem

kuchtilka

ja som mala tiež také pocity ako ty. tiež som si myslela, že priateľ flirtuje s babami, ale nebolo to tak. dnes už nežiarlim, lebo takú lásku ako predtým k nemu už necítim. a tak som zistila, že ho už nemilujem ked vôbec nežiarlim. aspoň vieš že ho miluješ a on teba určite tiež.

brunca

keby ta nechcel a nemal rad,tak by ta pri tom flirtovani nedrzal za ruku a sem tam nepobozkal. vies ako sa hovori? : Kto neziarli ten nemiluje !!!

raznybasnik

no jako chalanov to jako tesi??? no a baby to tesi este viac ked chalan ziarli a potom este baba povie ze jej neverim tak otom to je gadeee

crazynka:)

Ahoj sunny sweetie, je pravda, ze ako citam tak pises logicky a radis ostatnym babam. Ale tak chapem, ze je to tazke napriklad pre teba dodrzat:o) Lebo ta ziarlivost nas lahko premohne aj ked vieme, co by sme mali urobit. Ale drzim palce.... Ja som bola tiez ziarliva, ale musim povedat ze ma to preslo. Jasne, aj teraz ziarlim obcas ale to len tak v ramci normy. A to je predsa ludske:o) Jednoducho som si zacala v prvom rade viac verit a samozrejme verit aj svojmu priatelovi. No a potom to slo skratka samo. Obcas to ide pomaly, ale pekne postupne sa toho isto zbavis. Tak drzim palce, uzivaj si lasku a maj sa krasne:o)