...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
ahojte som tehotna ale neviem ci mozem mat pohlavny styk ze ci nahodou sa nemoze stat, ze by som otehotnela znova aj ked uz som tehotna dakujem za odpovede
ahojte babyy...:D tak zase ste vsetko stihli kym som tu ja nebola?!GRATULUJEM SAFA K DCERKE..juj normalne mi az srdiecko poskocilo od radosti uz sme tu vsetky maminky :D
trvalo mi kym som si vsetko precitala :D
dufam ze vsetko zvladate.
my sme doleteli v pohodicke.bolo tam uzasne.az nato ze ked sme si zvykli na tie kazdodenne premiestnovacky po meste tak sa mi az tak uzasne nezilo.kazdodenne zapchy a tak.bratislava figa k tomu.
ale vyzera to ze sa tam este vratime.
tak ja nas musim vybalit a dat dokopy nech zacneme fungovat tuto..
som rada ze sme doma.
Safa, to je uplne krasne a dojemne, ako dedko na Teba a Chiarku hlavne reagoval!musi Ta mat velmi rad a Chiarku strasne tuzit vidiet..budem sa modlit, aby sa Vam podarilo ho ist pozriet, ked pride domov z nemocnice, aby ju teda aspon videl, bude urcite potom velmi stastny!
s tou svokrou by si neverila, ale ja Ti verim, ze mi ju nezavidis :)..ja by som to ani nikomu nepriala, taku svokru..a ani mi v tomto pripade nie je co zavidiet..no neviem, co sa robi, manzel tam v sobotu bol cely den pomahat a ze sa s nim svokra o nicom takom nerozpravala, ze len sa pytala, co ma Betke kupit na vianoce, ze aby sme styria nekupovali to iste(to som ostala uplne hotova, ze ona sa aj racila opytat, co ma Betke kupit..)ale pravdupovediac jej ani neviem co odkazat, lebo Betka momentalne cca vsetko co potrebuje ma..bicykel sme jej kupili s brachom, uz ho mame dole v pivnici :D, prilbu povedala mamina, ze aby sme jej oskusali, kupili, ze nam ju preplati, siat ma dost, aj hraciek a plysakov..takze vobec neviem, co svokre odkazem, ze jej ma kupit...
drzte sa teda, nech sa Vam dari, Ste zdravi, dedko nech sa ma podla moznosti co najlepsie no a krasne dni zelam! :)
no mala male zvysenu teplotu len tak trosicku..ked tak and tym premyslam,asi som sa prilisprelakla,lebo vlastne plakala vtedy...
co sa tyka dedka-mama isla vcera aj s inymi z rodiny za nim..dedko s babkou maju 11 deti-takze dedko ma vela vnucat a pravnucat... no a dedkovi som dala odkazat,ze nech sa drzi,ze sa s Chiarkou este nevideli...mama prisla z nemocnice a slzy v ociach..vravim co je..uz ma napadlo kadeco..a ona vravi,ze povedala dedkovi ze pozdravuje ta majka (to som ja =)) a odkazuje,ze sa mas drzat,ze ste sa s Chiarkou este nevideli,ze len co prides domov,ze Ta pridu vsetci pozriet,aj s mArtinom..ze ked toto povedala,ze dedko sa rozplakal..a ze staleekd niecoo Chiarke povedala,ze plakal..ze ked mu povedala,ze sa nevideli este,ze jej velmi stiskal ruku,ze ustami velmi hybal a chcel niecopovedat,no ale uz vlastne nemoze,kedze to postihlo aj recove schopnosti...a proste ze ked to videli ostatní ze boli mimo,ze takto na mna a Chiarku reagoval,,,ked pride domov,bude sa o neho chodit starat moja mama a ked budem moct,pojdem pomoct aj ja..
nic..musim ist,lebo to drobco sa zobudilo =)
dd- ja ti to tvoju svokru tak nezavidi,by si ani neverila ako =)))
ahoj Safa..
no my nic take nove..sme akurat u mojich rodicov na vikend, ale inak vsetko po starom..Betka je zatial zdrava, bola tak pred 3tyzdnami chora trocha, stekali jej sopliky a kaslala z toho..ale uz je dobre.no a svokra nic nove - zasa je strasne urazena a strasne sa chce s manzelom rozpravat, vyvolava mu cely tyzden podchvilou, ze kedy ma cas a ze nech pride k nim na chalupu sa porozpravat, atd..takze tiez vsetko po starom..
inak aj ja som mavala vela herpesy..a aj este mavam(to sa mi tak narazovo vyhadzuju, ze sa mi vyhodia aj 2-3po sebe a potom 3-4mesiace nic a potom znova tak 2-3 herpesy a tak dokola..)ja som si na ne kupila take naplate, compeed v lekarni, su priehladne, ked si to nalepis na pery,tak to ani nie je vidno a mne to celkom aj pomahalo, obycajne sa mi liecil herpes tak 2tyzdne, s tymi naplastami najviac tyzden..
a Vy co nove?s dedkom to ako vyzera?mate nejake novsie informacie?
safa ale mne ten hnis zmizol za 2 dni tak som uz rusko nepouzivala a mala mala kolko teploty?
no,to..ved moj problem je,ako teraz malu nepusinkovat..ked ja by som jju bozkavala neustale =))) tak jej dam aspon zopar pusiniek na cielko,zbytok tvaricky vynechavam nateraz=)
no dufam,ze ja s ruskom nebudem musiet chodit...fu..to si bola tak velmi chora?
ahoj safa mala by si zajst k lekarovi teraz je aj take chore obdobie ja som minulu nedelu bola na pohotovosti lebo sa mi spravil hnis v hrdle aj teplotu som mala a ked som isla ku malemu musela som mat rusko na ustach ale chvalabohu on je zdravy.
ahoj Safa,ten herpes bude naozaj asi oslabenou imunitou,mas toho dost.Je to aj moj vecny problem a to este nebeham ani okolo babatka-teda odpoved na tvoju otazku-ja este svoje nemam,ale tesim,sa ked raz :o).Viem,ze to je asi teraz nerealna poziadavka,ale ked mas teraz ten HSV,moc malickej nedavaj pusinky a tak,hlavne okolie ociek-pozor na to.Drzte sa a daj vediet,co na vysetreniach,budem mysliet na vas.Pekny den
dakujeme... co sa tyka ultrazvuku mozgu nasej Chiarky,mam v zamere sa vypytat vsetko preco sme vlastne tam..a nielen tam sa budem vypytovat,ale ja na tom ocnom..z akeho dovodu su tie vysetrenia a kontroly...
a co sa tyka dedka-dnes nadranom som sa zas rozplakala,ale mato mi slubil,ze ak stihne dedko prist z nemocnice domov,urcite ho pojdeme pozriet,aj ked vlastne nevnima..ale keby sme tam nesli uz keby bol doma,zeby som si ten cas ennasla,vtedy by som si to neodpustila...teraz nemozme
mala mala vcera predobedom chvilu teplotu,potom po hodinke presla,ale len taku slabu,adnes to iste..a ja sa tiez citim divne..Mato povedal,ze vyzeram vycerpane,preto,aj ked malo spi,do prace vstava uz o 3 nadranom a chodi z nej o pol 8 vecer a este aj mala v noci buntosi,aj tak mi pomaha..upokojuje ju ked place a ja uz enveim co,alebo ju ma on,ked si uz po kojeni ma odgrgnut..snazi sa ked vladze..aked este ako tak vladzem ja,snazim sa ja,aby sa aspon trosicku vyspal
a aby som toho nemala malo-vysiel mi herpes..v noci som bola prikryta a bola mi nenormalna zima..Mato dnes isiel na fusku s mojim bratom,nieco privyrobit,som mu musela slubit,ze ked mala bude spinkat,ze budem aj ja..ale neda sa..mala plakala,ani neviem preco,aj som ju prebalovala,aj kojila,aj uz nosila..potom sa uklúdnila a teraz mi treba utekat do obchodu a prat,a upratovat a neviem co..asi mam fakt uz tak oslabenu imunitu,ze mi je zima a mam ten herpes..ja neviem..
dd a vy co nove? betka zdrava? lebo take pocasie... a svokra ako odvtedy?od tej potrzky..
avy ostatne holky-vy mate babätka? ja sa uz ani nepamätam v tom zmätku ktorej som sa to hoci aj davnejsie pytala