Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

aknitka

meggy, ja len k tomu cumlíku. niektoré detičky majú vyvinutý sací reflex tak veľmi, že sa potrebujú na niečom "ukojiť" a to je cumlík. niečo podobné ako keď fajčiar potrebuje cigaretu. ja len na vysvetlenie že prečo ten malý chudáčik v poradni vkuse niečo robil s pusinkou. si to napísala s takým odporom že mi nedalo nazareagovať.

dd

ahojte kocky..ja len v skratke, lebo mame choru Betku -mala dneska teploty a pred 2dnami jej tiekol soplik..
Safa, ja som Betku tiez naucila na cumlik este v porodnici, ked bola pod lampou kvoli zltacke, tak jej ho obcas dali, ked bola taka nekludnejsia..co sa tyka manzela, stane sa, ze mu tiez taka blbost vyleti, ale tiez ho hned uzemnim, ze nech sa paci, ja aspon pojdem do roboty a on nech je doma na materskej "dovolenke" (od maja je to totiz tak, ze nerobi, je doma a teraz cez semester chodi do skoly a pripadne nejaka fuska, co mu dohodi svokor, takze skor ja by som mohla vyletiet na neho, ale nerobim to, lebo viem, ze to ma tazke, aj skolu, ktoru robi s velkym odporom, do toho svokra, svokor a cela ostatna jeho rodina stale hucia do neho len ohladom skoly a potom uz nema ani na nic chut)..hned ho vsetky reci prejdu :D..ako tiez nema problem aj oprat, ozehlit, cosi aj uvari, povysava ked treba, aj poumyva dlazku..no ale tiez mu svokra stale cosi tlaci do hlavy a vzdy ked ona pride na byt, tak tam mame bordel, aj ked je cerstvo povysavane, lebo ona je strasna puntickarka, az chorobne pomaly, lebo u nej musi byt vsetko na svojom spravnom mieste, inak je zle..
Lenka - tak tu svokru doma Ti teda vobec nezavidim a sucitim s Tebou..ja si to tak celkom predstavit neviem, co by som na Tvojom mieste robila, ale kedze som nejaky ten cas tiez travila so svokrou pod jednou strechou, viem, ze to bolo utrpenie, lebo tiez stale cosi mala..a ved aj stale ma, neda pokoja..a tiez mi este ked som bola tehotna povedala(a to doslova citujem!):"ak mas v sebe kuska hrdosti, zariad si, aby ste nemali hned druhe decko, lebo chlapi su svine, s nicim ti nepomozu, vykaslu sa na teba..ved dneska su uz take moznosti ochrany, nie ako kedysi.." to si pamatam, ako keby mi to povedala prave teraz..vtedy som k tomu nic nepovedala, ale dnes by som sa uz nedala a povedala by som jej svoje, ze co sa nam starie do zivota, ze si to zariadime tak, ako my dvaja s manzelom budeme chciet a nie ako nam to nariadi ona a ako by sa to jej pacilo..a este aby nam chodila po veceroch do spalne??no to kde sme??!!to jej treba zatrhnut, take "srandy"...lebo evidentne nechape, alebo nechce pochopit, kde su hranice...
majte sa krasne teda a nech sa Vam dari!

meggy10

safa ked chces cestovat malu musis mat zapisanu v pase ale do polska ti uz netreba ani obciansky vidno, ze ste tam davno neboli. a cumliky su dobre tie, co maju gulickovy tvar, ale moj maly ho ani nevie tahat, a ani ju neuc na cumel dnes som bola na 3 mesiace s malym na poradni a bola tam jedna a mala tiez chlapca a mal cumel, tolko co mu vypadol uz reval, dala mu do ust a tahal jak saleny, vkuse nieco s tymi ustami robil.

levicaaaaa

lenuliatko: päť a dvadsať pop holej by som dala takej svokre...

jak že do spálne lezie??? to by som jej teda inak vypucovala žalúdok... čo si to dovoľuje vôbec??? a čo ju do ochrany??? treba rázne na také babizne...

jajka001

safa ja som maleho naucila na cumlik - musela som lebo bol stale na mna prisaty - tak ze som mu ho potrela materskym mliekom, aby mu vonal. pouzivala som klasicke, latexove, klasicky tvar, tie silikonove s anatomickym tvarom nechcel.
davala som mu ho len na zaspanie, cez den ho nepotreboval ani neskor, takze pohoda, ani od oducania som nemala problem.
a naucila som ho uz na treti den, na radu sestricky - cudujsasvete, ked vsade pisu ze cumliky nie su dobre - lebo videla ze maly je stale na mne prisaty aj ked necuca, inak sa hned prebral a plakal. nezabudnem na ten zablesk v jeho ocickach, ked pochopil, co je to a na co je to - tvaril sa akoby objavil nieco fantasticke :)) a ja som mala pocit viny ze mu take cosi davam :)

lenuliatko

no mne sa zda ze dieta musis mat zapisane v pase ak nema este 15 nie?ale sice od kolkych sa dava detom pas?do urciteho veku ju musis mat zapisanu v pase ty a potom davaju detom pas kym nemaju 15 nie?
aspon si myslim :D treba vygooglit.

tvoja mala tak bojuje?a spinka ako?nasa najprv vselijako a potom sme sa ju snazili uz do maleho babatka ucit spinkat v pribluzne rovnakom case.nakrmila som ju v rovnakych intervaloch a potom som ju bud okupkala a ulozila alebo sme ju usplai inak.napriklad sme jej pustali potichucky hudbumalebo som si lahla snou do postele a hladkala som ju po brusku aj marek to tak robieval a hned zaspala.potom ked bola vascie a nechcela spat marek ju vzal do auta povozili sa po okoli a hned bolo dobre
s flaksou nasa alex nemala problem proste musela lebo som nebola snou takze tak.

no a stou svokrou.ona si proste mareka vypiplala uz velakrat som vravela ze mala inu nevestu prenho.ja som primlada prenu ako nevesta a necakal ze po svadbe tak skoro otehotniem,cakala ze sa ma zbavi skor ako otehotniem.
a teraz tych niekolko dni nam pilila usi trapnymi recami aby sme si davali pozor a take veci.bolo mi teda dost trapne,lebo nam tvrdila ze jedno dieta nam staci ze dve deti je vela a len by sme ho rozmaznali a ze sme mladi a mame pouzivat ochranu.tak ja som uz fakt nevedela co nato povedat.ved marek je moj manzel ja jeho manzelka tak azda mame pravo na deti nie?necakala som ze sa nam bude miesat aj do takych veci.aj vecer nam liezla do spalne,proste neviem co furt otravuje.no nemozem sa ani pokojne pritulit k marekovi.

meggy10

safa ako som pisala do polska ti netreba nic to boli ine casi niekedy top uz davno nieje. a na flasu ti moc ju neodporucam ucit lebo si moze zvyknut a bude ti odmietat prsnik, ked chce len prsnik, tak jej to dopraj. a vy byvate sami, ze tolko pracujes?

Najčítanejšie články