Chcem mat mensi zadok a stehna!!!

evik1

Asi len tak ako odvšadiať,vieš,celkovo ked schudneš,tak aj z kolien,je to hnusné,ja mám stehná a nezbavím sa ich asi len pri 45 kg.čím viac behám,tým viac ich mám ,je to o strave+ šport,ale nespoliehať sa naň.je jedno akú aerobku,hlavne dlho a pravidelne a v správnej TF,vzorce sú na nete.

nestastna7

baby, ja mám okolo 165 cm a 79-62-93.. zdá sa mi veľky nepomer medzi hrudníkom a bokmi (skôr je to obvod na stehnách). je to skutočne až tak zlé alebo sa mi to len javí keď začína leto?? prosím poraďte

náladová

Ahojte mám ozaj veľký problém. Mám 56 kg a 158 cm. Netuším už naozaj čo mám robiť . Poradte mi ako mám schudnúť prosím !

malin@

emma ja chodim 3x do tyzdna cvicit z toho 2x kardio a 1x posilovanie. Cez vikendy mam prechadzky, rychlu chodzu a niekedy pomedzi to chodim este behat..ale zase aj telo potrebuje trochu oddych podla mna..aspon den medzi jednotlivymi cviceniami, na zregenerovanie, oddych svalov.. alebo sa mylim?

malin@

ja meriam 1,61 a vazim konstatne uz niekolko rokov 52-54kg. V tomto intervale sa drzim uz niekolko rokov. Neviem sa dostat pod tych 52kg. 3x do tyzdna cvicim, ranajkujem, vela pijem (nesladene), obmedzujem sladke aj vecere mavam take light, neprejedam sa a stale mam take kyprejsie stehna, zadok a aj brusko mam..

Nechcem este viac obmedzit stravu, naozaj som na seba dost prisna ..aby som potom nebola hladna a pod. Viem ze nejde o kg, schudla som co uz rok cvicim (i ked na vahe sa to neodrazilo lebo svaly su tazsie) ale stale mi tie stehna a zadok nedaju, necitim sa dobre :((