Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vonkajšie hemoroidy

simonn

renka, velke vďaka za Milaniv, po pár dňoch mi pomohol a odvtedy už takmer 3 mesiace sa môj problém už nevracia. prípravky z lekární sa môžu schovať..ešte raz velké ďakujem

peťo33

ten Milaniv je fakt úžasný, po 4 dni po hemoroidoch takmer ani stopa a už prešli 3 týždne a je to stále preč. konečene niečo čo fakt pomahá, stačí len kvapka denne. v porovnaní s pripravkami z lekárni je to cenovo skoro rovnaké ,a zaberá, čo o tých z lekárni čo som využíval celé balenia za celý rok,čo ich mám sa povedať nedá.máš pravdu tie prípravky z lekárne zaberú len dočasne ,alebo vôbec.veľká vďaka renka

flavo

mimuš 255 , ahoj, ano tá BIOLAMPA funguje ,Ti to podvrdzujem.. a mimoch.máme ešte jednu Biolampu SOLARIS doma,predáme ju, lebo sme kúpili jednu omylom. je to profesionalna biolampa využívaná Primármi

flavo

mimuš 255 , ahoj, ano tá BIOLAMPA funguje ,Ti to podvrdzujem.. a mimoch.máme ešte jednu Biolampu SOLARIS doma,predáme ju, lebo sme kúpili jednu omylom. je to profesionalna biolampa využívaná Primármi

tinka228

mňa by zaujímalo či máte niekto skúsenosť s toaletným papierom hemoroll (nie som si istá či som to správne napísala).

titi

Mne osobne pomáha Faktu.Už viac ako 11 rokov.Prvýkrát som to mala vonku ked som bola tehotná.Niekedy aj mne to trvá viac dní pokiaľ perfektne pôjde dnu.Naštastie nekrváca.Ináč gynek.na poslednej prehliadke mi povedala že škaredo to tam vypadá.Hovorím čo?Myslela som to,ako som bola zašitá pri prvom pôrode.Nie,hemoroid.Aj vonkajší aj vnutri.Nekrváca,nebolí tak dobre.Nadalej mám používať Faktu krém.Do vnutra radšej čapíky.

[zruseny12]

JIMMYX
da sa to v pohode vyliecit aj bez operacie,ja som mala 2stupen hemeroid.tiez mi lekar povedal,ze pojdem na operaciu a ina lekarka mi povedala,aby som ich iba preliecila,posluchla som ju a je to ok,len treba byt trpezlivi a hlavne uz si davat pozor
...robievala som si kupel z dubovej kory
...vybrala som asi 3balenia DETRALEX/neviem ako sa presne pise/
potom som to vymenila za HEMODIN/je to podobne ako detralex/
cipky SPOFAX/kupis v lekarni/
...no a upravit stravu
nic stiplave a drazdive nejest a vlakninu,ja pouzivam PSYLLIUM...
a este jedna vec je dolezita,vela nesediet,ale ani vela nechodit,aspon ja som to tak mala...
a mozem povedat,ze sa to velmi zlepsilo,ja som bola uz v takom akutnom stave,ze som posledny tyzden krvacala/vela/ked som sla na zachod a aj 5x denne...plno krvi som mala/
dufam,ze to nezakriknem...
vela stastia

jimmyx

ja sa nebojím vyšetrenia,ja sa bojím že to doktor odflákne a rovno ma pošle pod nož...a síce hemeroidy mám už asi 2roky ale bez problémov,bez mazania,iba občas po tvrdej stolici....len proste posledny mesiac začalo toto,ale stále dufam že to dostanem pod kontrolu sám...zajtra si kupim dubovu koru alebo ten Hemostop gel a uvidím...

ninka 25

jimmyx choď s tým k lekárovi ten ti najlepšie poradí čo s tým, ja som bola minulý týždeň a nie je to nič hrozné, to vyšerenie.