Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vonkajšie hemoroidy

oxygenmask

ja uzivam milaniv mesiac a zatial sa vyliecenie, dokonca zlepsenie nedostavilo, dnes som dokonca zacala krvacat a veeelmi, po aplikacii milanivu je to strasna bolest...teraz neviem, co mam robit, ci sa na milaniv vykaslat alebo trpiet dalej, boze nech mi uz niekto pomoze, mam male dieta a nedokazem sa o neho pre hemoroidy postarat, som uplne odpisana zo zivota, preco mne ten milaniv nepomaha:(

oxygenmask

Zajtra mi pride milaniv...straaasne dufam a verim, ze mi pomoze, pretoze ja som uz zufala od bolesti, vyradilo ma to uplne zo zivota:( prosiiiiim nech pomoze:)

janekMY33

ale nemusis ist na operaciu ja ho mam vela rokou a nikdy som stim nebol u doktora ale treba si vihladat na nete ako sa da tomu predist

Gyulo

Milaniv je bez konkurencie. Spočiatku som bol skeptický, ale po dvojtýždňovej liečbe, ma Milaniv presvedčil. Aj môj lekár bol ohúrený jeho účinkami. Odporučujem!!!

Lenka...

tiliadi ....Milaniv je bylinný roztok dvojfazovy myslim,že je tam nejkaý olejcek a citit tam aj alpu,alebo lieh neviem..:)...aplikuje sa na cistý konecník kazde rano ja osobne si davam aj vecer som zveda ci zaberie...

rozmaznaný?

Dlhodobo mi tŕpne ľavá ruka.Tŕpnutie sa prejavuje aj ako pálenie celého ramena až po polovinu dlane. Žiaľ, nepomohla ani návšteva neurológa a aplikácia medikamentóznej liečby, včítane infúznej kúry. Ako sa zbaviť tohoto nepríjemného stavu?

tiliadi

MILANIV z coho pozostava? teda ake ma zlozenie? nikde som to nenasla, ani ako sa aplikuje, a ci je to mast ci co, ci do konecnika, ci kramovat, ci uzivat.
Pouziva sa na vnutorne a ci vonkajsie hemoroidy? ale predovsetkym to zlozenie by ma zaujimalo. Dakujem