Prosím Vás má niekto skúsenosť s vonkajšími hemoroidmi. Mám problém, že už mám hemoroid vonku a nedá sa mi zatlačiť dnu.Asi sa to bude musieť odstrániť len operáciou čoho sa bojím.
Vonkajšie hemoroidy
tak fakt nik nič neporadí...možem ešte s tou ,,fialovou,, hrčkou niečo robit alebo už je to fakt len na operáciu?našiel som že je to asi zápal žily(tromboza) ale už som nezistil či si poradím sám,či by pomohla dubová kora,alebo repíková mast alebo ešte som našiel gel Hemostop,ten obsahuje dubovu koru.....tak čo poradí niekto?dakujem
Dobry den,mám ako každý tu tento problém...len za posledny mesiac sa to zhoršilo....mal som zácpu,tak som si to asi nejak podráždil a teraz už asi 4dni mam tam takú ,,fialovú,, hrčku...nebolí to ani nesvrbí len je to nepríjemné lebo to cítim tam...neviem ale čo bude pri dalšej stolici......používam mast MASTU S ale vobec nepomohla...skor naopak,zdá sa mi že to všetko začalo až ked som pravidelne začal používat tuto mast......tak by ma zaujímalo či je to už na operáciu,alebo to vyrieši studená sprcha,nejaká iná mast,alebo hemodín...dakujem
toto sa mi vcera vyhodilo v oblasti konecnika. su to hemoroidy? je to dost neprijemny pocit a trochu to boli... poradte co s tym teraz?
Na tento problem, pokial uz nieje v stadiu, kde pomoze len operacia odporucam hemopur caj a rebrickovu mast. tato kura je vhodna aj po operacii - ale v tomto pripade doporucujem konzultaciu s lekarom. moj priatel ma dlhodoby problem s hemoroidmi, ale po pouziti rebrickovej masti mi povedal, ze sa konecne po troch rokoch poriadne vyspal. takze nieco v tom bude. - www.vasacajovna.sk
chcela by som napísať moje skúsenosti..
mala som trhlinu konečníka, nemohla som poriadne už ani chodiť od bolesti, doktor, že treba operovať, tak som zažila epidurálku, laserovú operáciu
bolesti už také nemám
no hemeroidy mám, sú žiaľ viditeľné, väzivo je natiahnuté doživotne
krvácať nekrvácam, no mám bolesti občas, pálenie, svrbenie, či takú tupú bolesť...
skutočne nie je dobrá horúca voda, treba piť veľa tekutín, je výborný sypaný čaj na hemeroidy, dostať ho v lekárni, treba piť dvakrát denne,
detralex dávajú zväčša na predpis, ten by som neodporúčala
v strave sú dôležité vlákniny,
preventívne mastiť konečník, každému vyhovuje iná masť,
sprcha po stolici,
dávať si pozor na prechladnutie...
no je to aj otázka genetiky..
renka a kde sa dá zohnať ten Milaniv? to je masť alebo čo? veď napíš niečo bližšie k tomu, určite by to zaujímalo viacerých
ahojte. chcela by som sa opýtať - v oblasti konečníka sa mi vytvoril niečo ako vriedok veľkosti hráška. V stolici krv nemám, nebolí ma to, len občas (po vyprázdnení) štípe. môžu to byť hemoroidy?
pekný večer--poradím nový špeciálny výrobok Milaniv, ide o novinku, ešte nedostať v lekárni.jednoduché použitie 1x denne, hemoroidy miznú po pár dńoch. tie výrobky z lekární preto zaberajú len dočasne,lebo sú v nich tie určité bylinné látky len v malých percentách. info. zatiaľ pomohol každému