Prosím Vás má niekto skúsenosť s vonkajšími hemoroidmi. Mám problém, že už mám hemoroid vonku a nedá sa mi zatlačiť dnu.Asi sa to bude musieť odstrániť len operáciou čoho sa bojím.
Vonkajšie hemoroidy
Aj ja som si objednala Milaniv...už som vyskusala vsetko možne od kupelov v dubovej kore cez detralex a rozne maste z lekarne tak dufam,že toto pomože..
ujo,peťo-hemoroidy ide veľmi ľahko vyliečiť akupunktúrou,v 90% zmiznú už po prvom sedení-no to už musí byť skúsený akupunkturista
ja mam hemeroidy uz asi 30 rokov. da sa s tym zit ked upravite jedalny listok. vyradit hlavne maso a ostre koreniste jedla.
Dal som sa zlakat na reklamu v novinach na web.stranke www.ochoreniezlatejzily.sk,
robi sa to v Komarome v Madarsku.Varujem Vas neurobte rovnaku chybu ako ja. Stav s hemeroidmi sa mi podstatne zhorsil a neviem, co dalej. Je to len komercny trik, 450 EUR a trvale poskodenie konecnika! Takze neviem teraz,ako sa mam liecit dalej, bolesti su totiz daleko vacsie nez predtym...
Na Milaniv nedam dopustit. Pomaha a lieci
Milaniv ma viliečil. Ďakujem
Niekoľko rokov som márne používala lieky z lekárne. Milaniv používam asi mesiac a krvácanie úplne prestalo, aj bolesti ustúpili. nič lepšie nepoznám.
Ozaj ten milaniv tak pomaha?
Vyskúšal som všeličo. Pred mesiacom som si objednal Milaniv. Odporúčam, mne veľmi pomohol. Natieral som niekoľkokrát denne, ale výsledok sa okamžite dostavil.