Angína, zápal hrdla

Príspevok v téme: Angína, zápal hrdla
cla

pred rokom som mala 3mesiace hnisavú angínu,vysoke teploty.využívala som 6antibito.pol roka som bola zdravá.teraz už 3mesiac mám zapálené hrdlo.samé spreje,tobolky,vitamíny a ani 2antibiotík mi zápal nezmiernilo. pribrala som 8 kíl, cítim sa naliata,hrdlo ma stále svrbí,už naozaj neviem ako naň. neporadí mi niekto? vopred ďakujem za každú radu.

----------------
Angína www.zdravie.sk
Angína (tonzilitída, tonsillitis acuta) www.zdravie.sk

brano007

trixi...velmi ma zaujal tvoj komentar lebo si myslim ze mas naprosto pravdu..takisto ked pijem mlieko na druhy den mam hnisavu anginu...niekomu mlieko ozaj neprospieva...

flolala

Lamborghini-uz su to tri roky co si pisal-prisiel si na nieco? ja to mam uplne rovnako, a zacala som skumat,kedy mi vlastne hrdlo zacne reagovat. zistila som,ze je to vzdy v obdobi stresu a ten sa da najst uplne pri kazdej prilezitosti. ked som to v sebe trochu dokazala ukocirovat-t.j.-dokazala som sa nestresovat pri rovnakych cinnostiach a neprezivat ich tak-tak som nebola par mesiacov chora. teraz sa mi to zas vymklo z ruk a historia sa opakuje uplne rovnako. bolest hrdla vnimam iba ako spravu tela, ze nieco nie je ok. netreba sa zameriavat na hrdlo,ale prist na pravu pricinu, na toho spustaca.bezni doktori v tomto nepomozu,kazdy ma ine telo a musi ho skumat sam,ak to dokaze.

DensiaV

Streptokokovu anginu je nutne vyliecit antibiotikami. Aj my sme tak pochodili, nechcela som svojej 2,5 rocnej dcerke davat zbytocne antibiotika, ale pravda je taka, ze na streptokoka je penicilin proste liek prvej volby. Treba ich vybrat minimalne 7 dni, ak ked ku zlepseniu dochadza vacsinou velmi skoro po nasadeni liecby. Ak sa neprelieci, prejde to do chronickej faze a to u skolkarskeho dietata nie je vhodne.
___________
www.jogaprezdravie.sk

mariaq

moje problemi s neustale opakujucimi zapalmi hrdla prestali ked som pred rokom v lete zacala s domacim otuzovanim, od vtedy mam pokoj. pozri napr.
pard.blog.sme.sk

weroniqa636

ahojte nemohol by mi niekto poradit nieco na stiplavu bolest hrdla? do doktora velmi nechcem ist...bola by som velmi rada ak by ste mi poradili na e-mail weroniqa636@azet.sk..Dakujem pekne :)

aloegel

dobry den. v pripade zapalu hrdla je mozne striekat sprejom z aloe vera. pre viac informacii ma kontaktujte emailom: aloegel@azet.sk

saman

ahojte, prosim vas predtym nez sa vrhnete na antibiotika skuste koren zazvoru ( dumbier ) vyvar z tohoto korena ktory kupite kdekolvek v potravinach zarucene prinesie vysledky. Hlavne u deti prosim pozor s antibiotikami.

Lamborgini

Zdravim ludia............mam 25 rokov a zapalene hrdlo non-stop uz 5 rokov. Lekar mi robil niekolko krat vyter z hrdla, no pritomnost virusu sa nepotvrdila. Tak ma vzdy liecil antibiotikami, dokonca aj makrolidovymi atb. ale za ten cas sa nic nezlepsilo. To hrdlo je stale rovnake, zapalene. Nemozem pit a jest nic studene, lebo sa to este zhorsi a vystupia mi aj horucky. Ale nenapuchnu mi mandle, tie som mal chore naposledy tak pred 5 az 6 rokmi. Tak ked to nesposobuje ziadny virus ale bakterie, akoto ze tie tabletky ani raz nezabrali. Ako sa mam z toho vyliecit?? Skusal som jest na imunitu tabletky s vytazkom hlivy ustricovej a kloktanie salviou. Dokonca aj teraz tu hlivu ustr. uzivam. Hrdlo sa nezlepsilo. Mlieko pijem max. raz v tyzdni. Za tych 5 rokov som celkovo zoslabol, stratil som kondicku, zacali sa objavovat srdcove arytmie a navyse pribudla mozgova tetania, to jest zoslabena funkcia mozgu z nedostatku mineralov. Podla vas mal by som sa pytat na infekcne oddelenie?? Dali by ma tam do kopy?? Alebo nemate niekto cislo na Dr. Hausa ?? On by ma urcite vyliecil.
Napiste mi na mail Awesomeone@post.sk
Dakujem.......vas Lamborgini

mjanik

bolesti hrdla sa v akupunktúre liečia preliečením pľúc (teplo z pľúc sa dostane do hrdla a spôsobí zápal)