Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika - testovanie na zvieratách

Príspevok v téme: Kozmetika - testovanie na zvieratách
somzasadneproti

To je vám to fakt úplne jedno? Investujete tisíce mesačne do kozmetiky, ktorá je testovaná týmto nehumánnym spósobom, aj keď sú na trhu rovnako kvalitné výrobky ktoré netestujú. Veľmi Vás prosím, obmedzte kupovanie týchto výrobkov! Chápem, chceme byť krásne, máme svoje obľúbené značky, aleee... stojí to za to? Toľko utrpenia? Po internete koluje mnoho zoznamov firiem, ktoré testujú, ale veľa krát sa tieto firmy objavujú aj na netestovaných zoznamoch. Tak čomu veriť? Vybrala som značky, ktoré su najobľubenejšie a ktoré na 99% testujú:
COTY- ČIŽE RIMMEL, ASTOR, MISS SPORTY
COLGATE-PALMOLIVE
GILETTE
JOHNSON
PANTENE
ALWAYS
PAMPERS
CAMAY
REXONA
DOVE
LUX
TIMOTEI
MAX FACTOR
SCHWARZKOPF
LOREAL(OKREM MAYBELLINE- TÁ NETESTUJE, A GARNIER POUŽÍVA IBA IGREDIENCIE TESTOVANÉ NA ZVIERATÁCH)
Viac zoznamov si môžete vygoogliť.
Samozrejme, ale neverím, že všetky firmy ktoré prehlásili že netstujú to aj fakt dodržiavajú.
Vynasnažte sa kupovanie týchto výrobkov aspoň obmedziť!
Ja osobne som si obľúbila dekoratívnu kozmetiku Maybeline, ktorá pravdepodobne netestuje. A na telo používam RYOR ktorý netestuje vôbec.
INŠPIRUJTE SA!
ďakujem

bumbarce

typickeeee.typicky slovaci..podme sa tu hadat a vrazdit..ja ti dakujem co si sem tie znacky dala,som presvedcena ze testuju na zvieratach a hanbim sa co vlastnim skoro kazdu druhu..

nikto nehovori ze by sme chceli aby sa to tstovalo na detoch..ale co vam urobilo to zviera?ved sa len narodilo a chce si odzit svoj zivot..ja zastavam hlavne psov..pozrite si na you tub testovanie na psoch..je to cosi strasne..
ja nie som vegetarian.priroda to ma zariadene tak,ako zvierata zabiju pre potravu,my tiez..aj ked my zabijame hlavne pre biznis..

viete,preco vrach,ktory pozabijal komplet rodinu,alebo znasilnoval male deti,ma pravo dozit si kludne svoj zivot v base,nikto mu nic nerobi a este na neho plati stat z nasich dani..preco sa to netestuje ne nich?ved nema srdce ani dusu..nech trpi tak ako trpeli ti ktorym ublizil..preco to nevinne zviera?? ved nikomu nic neurobilo..mne je vzdy do placu ked vidim ten smutny pohlad psika,co lezka na mrezovitej podlahe,packy ho bolia,je unavene a kazdym dnom ustrachane co ho zase caka..len preto aby si nejaka prachata krava mohla natret ten jej otrasny ksicht..cely svet sa toci okolo penazi,nikto z nas to nedokaze zastavit,mna to velmi trapi..
zvierata su sucastou prirody v ktorej zijeme,ona nam to uz teraz zacina odplacat ze si ich vobec nevazime..

- mira

Dievčatá, bojujete za správnu vec, ani testovanie liekov nie je potrebné.
90% liekov je vyrábaných len pre zisk.

Liečim sa prírodnou stravou a nepotrebujem chemikálie zvané "lieky" testované na zvieratách.

vlastnynazor

predsa existuje X firiem ktore netestuju, preco by to iste nemohli robit vsetky znacky? na svete je neskutocny bordel

somzasadnepr

Pre vsetkych ktory ma tu urazauju... vsetky znacky som overila, nie su vobec skopirovane z netu, kazdemu jednemu z vzrobcov som napisala.... ty co mi neodpisali, asi testuju, ale su aspon takz slusny, ze netvrdia opak.... ale niektory napisali aj rok od ktoreho netestuju, aj dovody aj ich alternativne testovanie.... myslim, ze ty to mysleli vazne

vlastnynazor

vychovane a pestovane na testovanie???? sorry ale...MAS V HLAVE NASRATE??? pacilo by sa ti keby to testovali na tvojich detoch?drzali by ich zavrete v klietke, liali na ne rozne sajrajty ktore by im pomaly vyzierali oci, kozu a trapili by sa neskutocne dlhy cas v bolestiach... zvierata su tiez zive tvory a citia bolest rovnako ako my. uz vobec nehovorim o nejakom testovani kde priviazu zviera tak aby sa nemohlo hybat a davaju mu elektrosoky. ludia su svine. nehovorim ze som vegetarian, clovek prirodzene potrebuje maso ale to s testovanim na zvieratach nema nic spolocne

aluska

testovat na zvieratach je svinstvo, to je pravda..ale bohuzial my s tym nic nespravime aj ked prestaneme nakupovat ich vyrobky...to su velke koncerny..si vsimnite ze jeden podnik vlastni aj 10 znamych znaciek
proste oni maju ovladnuty cely svet, aj keby to cele slovensko prestalo kupovat, tak ich to neohrozi ani trosku..a nadalej budu testovat

usiko

prepacte, ale je na svete tolko dolezitejsich veci ako testovanie alebo netestovanie kozmetiky na zvoieratach.....ja nechapem, to co chcete, aby sa to testovalo na ludoch, alebo co?

Neskutocne, predpokladam, baby, ze vsetky tie co sa tu ohanate pravami zvierat pri testovani kozmetiky, ste vegetarianky, lebo iba tak by som pochopila vase presvedcenie. Lebo ak nie, tak fakt neviem, co tu pokrytecky riesite...zvierata papame, nozime kozene topanky, kabelky ale nebudeme kupovat kozmetiku testovanu na zvieratach, ze? dvojaky meter..

mnamka257

myslim, ze ovela horsie ako testovanie na zvieratach, je pytliactvo na ohrozene druhy.ja viem ze testovanie je velmi krute, ale tieto zvierata, boli na to vychivane a pestovane uz odmalicka a urcte netestuju na ohrozenych druhoch.ja len tolko ze zvierata, sa vzydy zabijali a zabijat aj budu-ja bysom to nedokazala, ale vzdy sa taky ludia najdu.