Lubim ho, ale ma maly penis

šakal

takýto vzťah nemá zmysel-buď sa páči so všetkým čo má, alebo nie, sú len 2 možnosti a výber je teda ľahký nie

niekto

NASIEL SOM TO :) :
ja hovorim ze ako bysi reagovala keby ti kvoli tomu chcel dat kopacky
okrem toho nemusia to byt len prsia
napr ze by si mala nadvahu bola moc vychudnuta mala plesinu velke male pysky ja neviem skulila .... alebo nevedela robit fajku vyber si proste sa skus vcitit do toho ze ako by si to vnimala kebyze sa stebou chce rozist chalan kvoli takejto blbosti

fialka_1

Niekto: Prepac,mozes zopakovat otazku,rada ti odpoviem :)Ale opzaj neviem co z toho co si pisal bola otazka :)Takze cakam na tu otazku :)a joana-sinner dakujem pekne..sice tito uz manm odskusane,ale kazda rada sa zide :)

joana_sinner

najlepsie poholy:
ty lezis a nohy maj vylozené na jeho ramenách a tak alebo postojacky opretá o stenu a zozadu alebo psicka.

fialka_1

Ahojte,fiha,no mala som teda co citat.Dakujem vsetkym za odpovede.Skusali sme uz vela poloh,ale ta co ste spominali,ze pod zadok vankus,to nie.Urcite vyskusam,dakujem velmi pekne za radu.Inak neviem ci som niekde pisala,ze sa s nim chcem rozist,prave ze nechcem,tak preto hladam nejaky sposob ako zachranit nas vztah.Aj moj priatel ma z toho depky,takze to treba riesit!Je z toho niekedy uplne mimo,ze ma neviem uspokojit,lebo prstami a podobne to ide uplne bez problemov.Takze si myslim,ze tento problem treba riesit,preto som chcela vediet vase nazory.Inak niekto mi pisali o nejakej nasade na penis...nenasla som ju.A pre niekto:Uz som ti tusim odpisala,ze prsia neamju nic spolocne so sexom,tu ide o uplne inu vec a ako som u zspomenula,NECHCEM SA S NIM ROZIST,len chcem vyreisit tento problem.Nemate ese nejake napady na polohy?

bla

heinz-klátil:
ty sa radšej vráť na ZŠ a začni konečne používať tie piliny čo máš v hlave...
dávaj pozor aby sa náhodou nezapálili