Lubim ho, ale ma maly penis

mimusik

fialka, v pohode clovek co uz to co zazil v zivote ti tu nikdy nenapise ze ho opusti lebo v zivote je dolezita laska..ak je super po charakterovj stranke nie je velky egoista alebo nejaky tyran tak to ber ako vyhru ,to o com hovoris sa da zmiernit inymi vecami ktoré si dokúpiš aby ti bolo skvele- kvoli dlzke penisu opustit chalana? boze ani nechcem vediet ako sa ten chlan bude citit a keby ln vedel co si tu napisala, lutujem ho uz teraz.......
tak sa s nim rozid, mozno ze si ho nezasluzis a zasluziz si lepsiu, good luck

catthrin

Zmysel takyto vztah podla mna ma, ak sa lubite ako pises, lebo na co by ti bol chlap s velkym vtakom,keby ste si nerozumeli...Ale ty vies ci si mozes chlapov vyberat alebo ti je tazko najst si niekoho

catthrin

Moj priatel ma tiez mensieho a niekedy nad tym tak isto uvazujem, no u mna jednoznacne vytazi to ze ho milujem, ze si rozumieme a ze mam pri sebe cloveka, s ktorym si viem predstavit svoju buducnost.
K tym poloham..no najlepsie je ak je zena hore, vtedy najviac citis,alebo tak ze on predomnou klaci,ja mam nohy oprete na jeho ramenach a vtedy je to tiez super:)

niekto

ja hovorim ze ako bysi reagovala keby ti kvoli tomu chcel dat kopacky
okrem toho nemusia to byt len prsia
napr ze by si mala nadvahu bola moc vychudnuta mala plesinu velke male pysky ja neviem skulila .... alebo nevedela robit fajku vyber si proste sa skus vcitit do toho ze ako by si to vnimala kebyze sa stebou chce rozist chalan kvoli takejto blbosti

niekto

hmm by ma zaujimalo ze ako by si reagovala kebyze rozmysla nad tym ze ti da kopacky lebo mas napr male/velke prsia